Crama M prezintă „Vinul nostru”: cele mai bune produse ale podgoriilor din România și Moldova

Crama M prezintă „Vinul nostru”: cele mai bune produse ale podgoriilor din România și Moldova

Crama M, impreuna cu Elite Sommelier si Centrul Cultural și Economic România – Moldova „ROMOLD”, a organizat la restaurantul Belvedere din complexul hotelier ARO Palace din Brasov, evenimentul „Vinul Nostru”, la care au participat manageri si proprietari de locatii reprezentative HoReCa si retail din judetul Brasov, precum si exponenti ai renumitelor crame: Apriori, Urlati, Ikel, Ratesti, Vinaria Nobila, Impresario, Silvania si Imperial din Republica Moldova și Romania.

Scopul evenimentului a fost de a prezenta si promova “Vinul Nostru”, oferit special de Crama M pentru judetul Brasov. De remarcat este faptul ca prezenta cramei Ikel este o premiera pe piata nationala a vinului, iar cramele Impresario, Vinaria Nobila si Imperial sunt prezente pentru prima data in judetul Brasov.

Alte articole:   Concurs de încondeiat ouă, în Joia Mare, la Râşnov

Crama M a avut grija sa aduca la Brasov cele mai bune vinuri din Romania si din Moldova, cu scopul declarat de a satisface toate gusturile.

Vinurile deosebite prezentate de Crama M (www.cramam.ro) se gasesc deja la magazinul deschis in Rasnov. De asemenea, Crama M are deja parteneriate cu mai multe locatii: Conacul lu` Bebe – Codlea, Hart Hotel – Predeal, L’Etage, magazinul Spicy Cup – Magnolia, Supermarket Kroner – Harman, Domeniul Dâmbul Morii, Fish 4 Life – Harman, Salad House & Car Wash – Brasov etc.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate