Costel Mihai, demisionar din funcţia de preşedinte PMP Brașov, dar numit lider interimar

Costel Mihai, demisionar din funcţia de preşedinte PMP Brașov, dar numit lider interimar

Preşedintele PMP Braşov, Costel Mihai, şi-a dat demisia sâmbătă din funcţia de preşedinte al filialei judeţene, după scorul obţinut la alegerile locale.

Duminică, conducerea centrală a partidului a decis demiterea tuturor preşedinţilor de filiale din ţară, care au avut rezultate slabe la alegerile locale (sub 5%).

Costel Mihai a fost numit preşedinte interimar la filiala din Braşov, până la organizarea de noi alegeri la nivelu partidului.

„Partidul Mișcarea Populară devine o opțiune pentru tot mai mulți români care nu vor să voteze PNL și PSD, dar și care nu sunt neaparat extaziați de apariția USR, un partid nou. PMP a ieșit pe locul trei la alegerile locale, ca număr de aleşi”, a declarat Eugen Tomac, iar scorul politic la nivel naţional a depăşit 6%.

Alte articole:   Premii pentru şefii de promoţie de la Universitatea Transilvania. Zeci de studenţi, recompensați cu câte un laptop

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate