Corona Brașov punctează la capitolul imagine. Transferă de la o echipă de cupe europene una dintre cele mai frumoase handbaliste din România!

Corona Brașov punctează la capitolul imagine. Transferă de la o echipă de cupe europene una dintre cele mai frumoase handbaliste din România!

Corona Brașov a anunțat pe pagina oficială de facebook transferul unei jucătoare de valoare. Din vară, sub Tâmpa va ajunge pivotul muntenegrean de 27 de ani Bobana Klikovac.

Bobana este considerată una dintre cele mai frumoase handbaliste din țara noastră. Evoluează, în prezent, la CSM Râmnicu-Vâlcea. Formație care evoluează în cupele europene, în European League. A mai jucat în România la Craiova și Buzău. Iar în Ungaria a evoluat la Debrecen, Fehervar și Ferencvaros. Are peste 30 de selecții la echipa națională a Muntenegrului.

”Mă bucur că am ajuns la o înțelegere cu Corona Brașov, văd un proiect frumos aici, un proiect îndrăzneț început de niște profesioniști, la care mă bucur să pun umărul și să asist la construirea lui și îndeplinirea obiectivelor. Pentru mine este o provocare frumoasă și cred că vom avea un sezon bun cu multe realizări. Este un proiect la construcția căruia vreau să pun umărul”

Bobana Klikovac, pentru pagina de facebook a clubului Corona Brașov

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate