La Coresi sunt celebrate Ziua Mondială a Croșetatului și Safety Day – un eveniment amplu de educație rutieră!

Prietenia este despre emoții și zâmbete, amintiri și experiențe create împreună! Pentru noi prietenia este acel sentiment care te face să simți că ești la locul potrivit, lângă oamenii potriviți! La Coresi suntem fericiți că reușim să construim alături de tine, în fiecare clipă, milioane de momente magice, pline de bucurie, dar, mai ales, amintiri pe care le vei păstra pentru totdeauna!

În acest week-end ți-am pregătit momente pe care să le savurezi alături de întreaga familie. Safety Day – un eveniment de educație rutieră, dar și Ziua Mondială a Croșetatului sunt surprizele cu care vom încheia vacanța de vară!

Sâmbătă, 8 septembrie, între 10.oo și 19.oo, în parcarea Coresi Shopping Resort, te invităm la cel mai mare eveniment de educație rutieră al anului, Safety Day, organizat de Autoliv și cu participarea echipei de la Academia Titi Aur.

Alte articole:   Un minor de 14 ani a amenințat cu un pistol un șofer care i-a atras atenția că traversează neregulamentar

Evenimentul își propune să contribuie la siguranța și educația participanților la traficul rutier din Brașov și propune numeroase activități atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Dacă ești șofer și vrei să participi la demonstrații vei putea simți efectul unui impact frontal cu obstacol fix, conștientizând importanța purtării centurii de siguranță, dar și cel al răsturnării la 90 și 180 de grade și să înveți cum să procedezi pentru a părăsi mașina în siguranță, prin intermediul simulatoarelor din unitatea mobilă a Academiei Titi Aur.

Totodată, vei putea testa și antrena îndemânarea conducând mașina cu două volane și mașina cu roți libere – simulatoare de control al mașinii în derapaj. Piloții Titi Aur Academy vor face demonstrații de mers cu mașina pe 2 roți și derapaj controlat. Traseul special amenajat în parcarea Coresi va fi disponibil și pentru cei mici la sesiunile gratuite de eKarting. Iar cu sprijinul partenerilor de la SMURD poți afla informații esențiale pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident.

Alte articole:   Coliban i-a sechestrat bunurile viceprimarului Rusu și ale consilierului personal

Cei mici vor avea ocazia de a se distra și învăța regulile rutiere prin intermediul numeroaselor ateliere și jocuri educative și de îndemânare, precum și un spectaculos atelier de printing 3D.

Surpriza zilei pentru cei mici este prezența pentru prima oară la Brașov a celor de la ”Planeta veselă” – cel mai proaspăt și cool proiect pentru copiii din România. Cântece, dansuri și jocuri educative cu protagoniștii celui mai cool vlog pentru copii.

Sâmbătă și duminică, în zona scenei din Piața cu Copaci, de la ora 11.00 ai șansa să te bucuri de meșteșugul bunicilor: croșetatul, cu ocazia Zilei Mondiale care îi este dedicată acestei vechi tradiții de îndemânare. Ateliere de cusături pe etamină, o paradă de modă în vestimentații croșetate, concursuri de îndemânare. Evenimentul se va încheia cu înlănțuirea a sute de brațări tricolore croșetate cu multă dibăcie.

Alte articole:   Program special RATBV şi restricţii de circulaţie în 30 noiembrie, când se aprind luminițele de Crăciun

Pentru că fiecare experiență trăită alături de tine o păstrăm cu drag, îți promitem și de această dată momentele surprinzătoare dăruite celor care îşi doresc să zâmbească mai mult, să-şi transforme rutina în plăcere, sunt curioşi şi sunt dornici să experimenteze lucruri noi.

Participarea la toate activitățile este gratuită!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate