Coresi Shopping Resort implementează, în premieră pentru Brașov, sistemul de orientare Step-Hear

Coresi Shopping Resort implementează, în premieră pentru Brașov, sistemul de orientare Step-Hear

Coresi Shopping Resort devine primul mall din Brașov, ușor accesibil persoanelor cu deficiențe de vedere, odată cu implementarea, în premieră, a sistemului STEP-HEAR.

Coresi Shopping Resort și Asociația Nevăzătorilor Brașov vă invită joi, 22 decembrie 2022, la ora 11.00 în centul comercial pentru a participa la lansarea sistemului de orientare STEP-HEAR dedicat persoanelor cu deficiențe de vedere și alte nevoi speciale.

Coresi Shopping Resort implementează, în premieră pentru Brașov, sistemul de orientare STEP-HEAR dedicat persoanelor cu deficiențe de vedere și alte nevoi speciale.

Centrul comercial devine astfel mai ușor accesibil persoanelor cu nevoi speciale, în mod deosebit celor nevăzătoare, care, prin utilizarea aplicației se vor putea deplasa cu ușurință și în siguranță în incinta Coresi, beneficiind de asistență ghidată audio de-a lungul întregii vizite.

Alte articole:   Cum analizează pariorii profesioniști meciurile de fotbal în 2024?

Prin instalarea aplicației (disponibilă în AppStore și Google Play) pe telefonul mobil, spaţiul din centrul comercial este transformat în zone accesibilizate inteligent cu ajutorul tehnologiei senzorilor.

Persoanelor respective li se va comunica, în timp real, locul în care se află, numărul de paşi pe care îl mai au de făcut până la benzile rulante, ce obstacole posibile ar putea întâlni pe traseu, astfel încât acestea să poată ajunge la departamentul la care au nevoie.

În acest moment, conform Asociației Nevăzătorilor Brașov  în județ sunt înregistrate aproape 2200 de persoane cu deficiențe de vedere.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   VIDEO Peste 80 de percheziţii în toată ţara, pe linia combaterii infracţiunilor economico-financiare

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate