Coresi Avantgarden intră în etapa a treia de dezvoltare

Viitorul în construcții este rezervat proiectelor imobiliare mixte, care îmbină componenta rezidențială cu cea comercială și de birouri, oferind un ecosistem complet. După acest principiul s-au ghidat și dezvoltatorii celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Immochan și Kasper Development. În calitate de urbaniști, cei doi asociați vizează animarea de comunități, venind în întâmpinarea nevoilor generației actuale.

Demarat în primăvara anului 2016, complexul rezidențial Coresi Avantgarden reprezintă etapa a treia a viitorului cartier Coresi, proiect care îşi propune să revitalizeze circa 8% din suprafața utilă a orașului Brașov. Se construiește pe ruinele fostei platforme industriale Tractorul– pe terenul achiziționat de Immochan în 2012.

Proiect urbanistic de poveste

„Coresi Avantgarden se adresează brașovenilor care își doresc o locuință de calitate și un stil de viață modern. Ceea ce îl diferențiază față de alte dezvoltări rezidențiale este în primul rând conceptul, apoi elementele de arhitectură și facilitățile. Ansamblul cuprinde mai multe zone de interes, principală fiind cea rezidențială, urmată de cea comercială, de la parterul blocurilor: Am prevăzut aici şi construirea unei grădinițe, precum și alte funcțiuni complementare”, a declarat Liliana Ţene, coordonatorul de marketing al proiectului, pentru newsbv.ro .

Reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar precizează că noul cartier Coresi Avantgarden este locul unde o nouă comunitate prinde viață, în întâmpinarea căreia dezvoltatorii vin cu soluții, parteneriate, servicii pentru a îndeplini promisiunea la demararea proiectului: „Viața trăită din plin”.

„Coresi Avantgarden își propune să ofere clienților bucuria de a trăi într-o comunitate plină de vitalitate, un loc unde vecinii au toate facilitățile pentru a socializa și a trăi într-un mediu armonios și dinamic”.

2.200 de apartamente!

Întreg proiectul Coresi Avantgarden va fi dezvoltat în cinci etape și va cuprinde peste 2.200 de apartamente.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Primele 1.000 de apartamente – construite în blocurile din prima și a doua etapă – sunt vândute integral. Studiourile, apartamentele cu 2 și 3 camere sunt situate în imobile cu un regim de înălțime de 5, 6 și respectiv 8 etaje și vor fi finalizate până la finalul anului 2018. Peste 150 de familii locuiesc deja în cartier.

„Lucrările pentru axa pietonală au fost finalizate, artera fiind dată în folosință în luna decembrie 2017. Aleea pietonală face legătura între zona comercială Coresi Shopping Resort și cea destinată birourilor, dar și cu cel mai mare parc al orașului. Suprafața spațiilor verzi este importantă pentru crearea unor zone de recreere, plimbări și activități sociale în cartier. Dezvoltatorii au alocat un procent mare din teren pentru alei și vegetație, încurajând astfel un stil de viaţă activ și având intenția de a crea în cartier o «stare de bine». Dorim să dăm un aspect urbanistic plăcut întregului cartier, prin amenajarea spaţiilor verzi, a locurilor de parcare, a pistelor pentru biciclete, a căilor de acces către imobil. Toate aceste elemente duc la creşterea calităţii vieţii locuitorilor pe termen mediu și lung”, spun oficialii companiei Kasper Development care dezvoltă proiectul de pe fosta platformă Tractorul.

Procesul de vânzare pentru cea de-a treia etapă a proiectului a fost demarat. Întregul concept arhitectural pornește de la joacă și volumetrie, urmărind să modeleze spațiul urban pentru a-l transforma într-un spațiu de locuit plin de viață.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Cele patru clădiri, care însumează 288 de apartamente, vor fi finalizate pe parcursul anului 2019. Acestea sunt situate în imobile cu 7 și 8 etaje, prevăzute cu terase de relaxare pentru viitorii locatari. Apetența braşovenilor şi nu numai se îndreaptă către studiouri și apartamentele cu 2 camere, care beneficiază de o suprafață utilă de 50 mp –57 mp, la care se adaugă terasa.

Compartimentările cu 3 camere sunt preferate de familiile cu copii, iar suprafețele și compartimentările interioare satisfac cerințele acestora. La parter sunt prevăzute spații comerciale, iar piațetele urbane și locurile de joacă completează oferta Coresi Avantgarden.

Clădiri cu un grad mare de eficienţă energetică

Dezvoltatorii Coresi Avantgarden au obținut certificarea clasa A din punct al performanţei energetice pentru locuințe, ceea ce se traduce în reducerea cheltuielilor la încălzire pentru clienți. Fiind un proiect mare și cu impact asupra orașului, au fost gândite și proiectate multiple îmbunătăţiri ale pereţilor, plafoanelor şi podelelor.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Complexul este construit din materiale de cea mai bună calitate, oferind cumpărătorului alternativa unei investiții rezidențiale durabile, ce îi va oferi confort într-un spațiu amenajat după un concept arhitectural modern.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate