Controale în baruri şi cluburi. Amenzi de peste 80.000 de lei

Controale în baruri şi cluburi. Amenzi de peste 80.000 de lei

Poliţiştii braşoveni au descins, miercuri, la sediile firmelor ai căror administratori dețin baruri și cluburi în Brașov, în cadrul unei acțiuni de prevenire şi combatere a unor ilegalități, precum şi acţiuni pe segmetul circulaţiei rutiere.

Astfel, au fost verificate peste 230 de personae aflate în localuri, iar în urma constatărilor, s-au aplicat 78 de contravenții.

Valoarea acestora fiind de aproape 84 de mii de lei.

Totodată, și șoferii au intrat în atenția oamenilor legii, în acţiunea de prevenire a accidentelor rutiere şi asigurarea unui trafic rutier fluent şi sigur.

„În cadrul acestor activităţi, concentrate în zona unor societăţi comerciale cu profil de activitate baruri sau cluburi, au fost legitimate 232 persoane, fiind aplicate 78 contravenţii în valoare totală de 83.773 lei. Pe segmentul circulaţiei rutiere a fost constatată o infracţiune, reţinute 10 permise de conducere şi retrase 9 certificate de înmatriculare,  ca urmare a sesizării unor abateri contravenţionale”, a precizat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Foto: giurgiuonline.net

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Fostul viceprimar Costel Mihai, la Culisele Zilei cu Sebastian Dan

Anunţuri mică publicitate