Contract de 73.000 de lei pentru clientela USR, atribuit direct de primarul Alen Coliban. Rezultatul? Desene animate de o calitate îndoielnică

73.000 de lei. Aceasta este valoarea unui contract acordat direct clientelei de partid de către primarul Allen Coliban. Probabil această decizie este rezultatul discuțiilor intense pe care edilul le-a purtat cu cei 12 consilieri din dotare.

Așa-zisul gospodar al Brașovului a prezentat astăzi o vrăjeală denumită pompos „Proiectul Strategiei de dezvoltare a sportului brașovean 2021-2026”, pe care o puteți descărca pe link-ul adiacent.

Contractul a fost atribuit direct de către Coliban, care astfel dă și o explicație pentru motivul pentru care i-a luat atribuțiile pe sport colegului de alianță de la PNL, vicele Sebastian Rusu. Câștigători au fost nu întmplător cei de la Playfield Team & Sports Festival și Publicis Sport and Entertainment Romania. Unul dintre beneficiari este Lorand Balint. Unde l-ați mai văzut pe acest individ? Alături de Coliban în campania electorală…

Alte articole:   Caravana Metropolis: Șase seri cu filme în aer liber, în Parcul Titulescu
Foto: afiș dezbatere publică organizată de USR în 2020

Dacă aveți răbdare să parcurgeți pseudo-strategia sportivă prezentată de Coliban, veți afla că piramida sportivă, universal valabilă, de promovare a valorilor sportive, de la sportul de masă la cel de performanță, nu mai este valabilă în viziunea lui Coliban.

Dar sunt și alte enormități…

Poate nu știați, dar Coliban vrea să reînvie sub Tâmpa tradițonalul sport frisbee golf. Specialiștii plătiți cu 73.000 de lei de Coliban au dat o căutare pe „goagăl”, au făcut un print screen și ne spun că asta lipsește sportului brașovean.

Pe o hartă luată din Google Maps, cu carioca, vedem și cum vor arăta niște piste de alergare. O altă prezentare făcută pe genunchi, având în vedere că fotoșopiștii au fost afectați grav de pandemie și nu mai sunt de găsit de specialiștii plătiți cu doar 73.000 de lei.

Alte articole:   Cinci puncte de prim-ajutor pe timp de caniculă, în Făgăraş

Dacă tot sunt închise stadioanele, iar suporterii nu au acces la echipele favorite, Coliban le va asigura acestora posibilitatea să joace o miuță în cuști, iar ca totul să fie mai palpitant, terenul va fi hexagonal…

Edilul s-a gândit și la cei singuratici, care suferă de mici că nu au parteneri de joc, așa că parcurile vor fi împânzite cu ziduri, unde nu neapărat cei cu idei năstrușnice trebuie să dea cu capul, ci să se practice alt sport tradițional brașovean, wall ball

Dacă Scripcaru a reușit să facă o mulțime de terenuri pentru practicarea sportului în cartiere, Coliban face și el ceva concret în acest sens: le pune tăblițe și indicatoare, cu depersonalizarea totală a amplasamentului. Să zicem că vrei să îți dai întâlnire cu prietenii să joci un baschet 3×3 (asta dacă nu vrei o partidă de frisbee golf sau footbal cage). Le spui ne vedem pe terenul 14, nu la Micșunica.

Alte articole:   Târgul volant de producători, astăzi, în Piața Unirii

Dacă v-am stârnit curiozitatea, vizitati site-ul Primăriei să vedeți întreaga prezentare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate