Consiliul Local a votat acordarea de premii pentru excelența elevilor din Brașov

Consiliul Local a votat acordarea de premii pentru excelența elevilor din Brașov

Consiliul Local Brașov a aprobat, la propunerea grupului liberal, acordarea de premii pentru elevii brașoveni care au obținut rezultate deosebite obținute la concursurile naționale și internaționale școlare.

„Susținem și promovăm valorile Brașovului și ale României! Una dintre cele mai mari valori ale unei națiuni sunt elevii, cei care vor putea deschide, în viitor, căi nebănuite către dezvoltarea țării. În Brașov, la inițiativa PNL, valoarea și munca elevilor brașoveni, precum și rezultatele deosebite obținute la concursurile naționale și internaționale școlare vor fi recunoscute și premiate. 49 de elevi brașoveni care au obținut medalii sau primele trei locuri la concursurile școlare internaționale și naționale vor fi premiați cu sume de bani, în cuantum diferențiat de la 250 de lei la 2.500 de lei, premiere care va fi pusă în aplicare de către instituția de învățâmânt din care provine fiecare școlar, din bugetul local aprobat cu această destinație pe anul 2021”, ne-a declarat viceprimarul Sebastian Rusu, liderul de grup al consilierillor locali PNL.

Alte articole:   Afacerea Covid, „malpraxisul judiciar” și „Jos labele de pe Justiție”

Inițiativa grupului liberal din Consiliul Local al municipiului Brașov a fost susținută și aprobată în ședința ordinară de vineri a deliberativului local.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate