Consiliul Județean va asigura „Cornul și laptele” pentru elevi, cu exccepția municipiului reședință

Consiliul Județean va asigura „Cornul și laptele” pentru elevi, cu exccepția municipiului reședință

Consiliul Județean Brașov va lansa procedura de achiziție pentru programul „Cornul și laptele” pentru toate localitățile, cu excepția municipiului Brașov.

Procedura a durat ceva timp pentru că fiecare dintre cele 57 de localități din județ a trebuit să decline, prin hotărâre de consiliu local, asigurarea produselor pentru elevi, urmând ca aceasta să se facă, centralizat, de Consiliul Județean.

Programul «Laptele și Cornul» este un efort semnificativ de a asigura accesul copiilor la o masă sănătoasă și echilibrată în școli. Acest program reprezintă un angajament vital pentru bunăstarea și dezvoltarea tinerilor noștri. Prin furnizarea zilnică a unui pahar de lapte și unui corn, ne asigurăm că copiii noștri primesc nutrienții necesari pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă. Acest program are un impact pozitiv asupra performanței școlare, concentrării și a stării generale de sănătate a copiilor.

Promovăm educația alimentară sănătoasă

ciprian sterpu

Ne bucurăm să vă informăm că Programul «Laptele și Cornul» va continua să fie o prioritate în educația și dezvoltarea copiilor noștri. Cu ajutorul acestui program, promovăm și educația alimentară sănătoasă, învățând copiii să facă alegeri corecte în privința hranei. Programul «Laptele și Cornul» este un exemplu elocvent al colaborării dintre autorități, părinți și comunitate pentru binele copiilor noștri. Ne dorim ca fiecare copil să aibă șansa de a crește puternic și sănătos și suntem hotărâți să susținem acest program esențial în viitor.

În calitate de responsabili ai acestui program, ne asigurăm că alimentele furnizate sunt de cea mai înaltă calitate și că ajung la toți copiii care au nevoie de ele. Ne angajăm să menținem acest program și să ne concentrăm asupra îmbunătățirii continue pentru binele viitor al copiilor noștri”, a declarat pentru newsbv.ro vicepreședintele Consiliului Județean, Ciprian Sterpu.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!