Consiliul Județean Brașov – clădire din patrimoniul PNL?!

Consiliul Județean Brașov – clădire din patrimoniul PNL?!

Prefectura-Brasov„După principiul «decât ieftin, mai bine gratis», vremelnic aleșii locali/județeni ai PNL, aripioara Brașov, se pare că și-au revendicat, conform propriului cod de bune practici, părți importante din interioarele frumos mobilate și călduroase ale  clădirii sediului Consiliului Județean Brașov. Astfel, însuflețiți probabil de sloganul «suntem peste tot acasă», PNL Brașov organizează pentru sâmbătă, 21.11.2015, o Conferință Regională a PNL cu tema: «Orașele inteligente […]. Modele de bune practici». Și, ca totul să decurgă ca la carte, fiindcă sunt așteptați să sosească oaspeți de seamă de la Centru, filiala PNL Brașov a organizat chiar de azi o repetiție constând într-o sedință a Comisiei Naționale de Apărare și Siguranță Națională în sediul Consiliului Județean, la sala 120”, acuză liderul Mișcării Populare Brașov, Mihai Costel, într-un comunicat de presă.

Alte articole:   La mulți ani de Sfântul Andrei!

Acesta susţine că faptul că nu știe dacă la acest moment aleșii PNL Brașov vor doar să facă o economie la partid pentru consumurile de apă, electricitate și căldură sau mai curînd sunt încă, la aproape 30 de ani de la manifestațiile anticomuniste din Brașov, sub sentimentul nostalgiei locației cunoscută ca fiind în regimul trecut „Județeana de partid”.

„Pentru sâmbătă avem, în aceeași locație, co-producția P(D)NL mai sus amintită, probabil un bilanț al proiectului-pilot Brașov-Smart City, afacere despre care am mai vorbit în trecut. Este foarte posibil, în condițiile în care s-a creat un vid în zona ,,interesului național”, proiectul Smart City (a se citi al monitorizării inteligente) să fie de dorit a se extinde în țară, bineînțeles acolo unde există structuri puternice ale PNL în zona administrațiilor locale și județene. Cu uimire constatăm că există pentru aceeași conferință atât două titluri diferite cât și două programe diferite, unul care este axat pe teme europene, probabil pentru presă și oamenii de rând, iar altul strict pe politica PNL, pentru cunoscători. Astfel am aflat că, spre exemplu, unul dintre corifeii PNL local va susține o prezentare atât de enciclopedică încât i-ar face invidioși până și pe Diderot ori Nicolae Iorga, dacă aceștia ar mai fi în viață. Acesta va vorbi în doar 15 minute despre tema extrem de complexă: Concepte de bază în Dezvoltarea urbană în Politica de Coeziune aUE: Energie, mobilitate,IT, mediu, eficiență energetică și energii regenerabile, turism cultural, dezvoltarea IMM-urilor, inovarea și crearea locurilor de muncă.Remarcabil, câtă forță de expresie și mai ales sinteză! Toate temele de acest gen, și nu puține la număr, sunt concentrate în doar 3 ore ,,pe repede-nainte”, exact în aceleași 3 ore în care se discută Programul de guvernare al PNL, numit „Reclădirea Națională” și obiectivul acestuia de a pune în aplicare prevederile platformei „Johannisiene – România lucrului bine făcut” sau tot așa Idei și propuneri …pentru viitorul României și ale PNL. Este din acest moment clar faptul că, în mod mascat, avem o veritabilă convenție a PNL la Brașov, care din motive neclare nouă nu se dorește a fi publică dar care se desfășoară într-un spațiu instituțional public!”, se mai arată în comunicatul de presă semnat de Costel Mihai, preşedintele Mişcării Populare Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate