Congres Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, la Braşov

Congres Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, la Braşov

În perioada 24-27 mai, Brașovul va fi gazda celui de-al 43-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Congresul, care se va desfăşura la Hotel Kronwell, aduce împreună practicieni de diverse specialități medicale: diabetologi, endocrinologi, nutriționiști, specialiști de medicină internă, cardiologi, precum și importanți factori de decizie și lideri medicali de renume din domeniul diabetului și din domenii conexe, din întreaga lume.

Congresul de la Brașov are în prim-plan strategia Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice cu privire la problematica diabetului la copii. „Act Today to Change Tomorrow” este o campanie de strângere de fonduri pentru copiii cu diabet tip 1 din România, prin care Societatea Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice își dorește să redea acestora o zi de mâine mai bună prin intermediul unor echipamente noi și mai puțin invazive.

Societatea Româna de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice a demarat această campanie pentru achiziționarea de sisteme de monitorizare a glicemiei fără înțepături, pentru a ajuta copiii diabetici ai României să zâmbească mai mult, să se joace mai mult și să ajungă mai ușor la o stare de echilibru.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Care va fi structura politică a Consiliului Județean Brașov pentru următorul mandat

Anunţuri mică publicitate