Conducător auto testat pozitiv pentru consumul de substanțe psihoactive

Conducător auto testat pozitiv pentru consumul de substanțe psihoactive

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce au depistat, în trafic, un conducător auto care a fost testat pozitiv pentru consumul de substanțe psihoactive.

La data de 01 februarie a.c., în jurul orei 20:00, pe strada Izvorului, din municipiul Brașov, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit pentru control, un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 38 de ani.

În cadrul verificărilor, polițiștii au observat că bărbatul prezenta indicii că s-ar afla sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care a fost testat din punct de vedere al consumului.

Rezultatul testării a indicat prezența unei substanțe psihoactive în organism, iar în continuare, pentru că testarea cu aparatul din dotare nu constituie probă în cadrul dosarului penal, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate