Condmag a dat o nouă lovitură: contract de 27,2 milioane de lei + TVA cu Transgaz

Condmag a dat o nouă lovitură: contract de 27,2 milioane de lei + TVA cu Transgaz

Constructorul brașovean de conducte magistrale Condmag Braşov, care este controlat de omul de afaceri Gheorghe Călburean, a anunţat pe bursă că a încheiat recent un contract cu Transgaz Mediaş în valoare de 27,2 milioane lei, la care se adaugă TVA şi care se va derula pe o perioadă de 14 luni. Compania brașoveană va executa lucrări la conducta Şendreni Cosmeşti- Oneşti pentru Transgaz, se arată în comunicat.

Afacerea este o gură „de oxigen“ pentru Condmag, care a avut o cifră de afaceri în scădere accentuată. În primele șase luni din 2008, constructorul de conducte magistrale a înregistrat o scădere de 58% a afacerilor, care s-au cifrat la 41,2 milioane lei, iar profitul net a coborât semnificativ, la 188.000 de lei. Titlurile Condmag Braşov (COMI) înregistrau pe parcursul şedinţei de ieri un avans de 3,7%, până la un preţ de 0,2126 lei/unitate. La acest nivel, capitalizarea companiei este de 18,6 milioane euro.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   AFIR a prelungit, până la 31 mai, sesiunea de primire a cererilor de finanţare pentru exploataţii pomicole

Anunţuri mică publicitate