”Colecție” de infracțiuni pentru un tânăr urmărit în trafic, la Ucea

”Colecție” de infracțiuni pentru un tânăr urmărit în trafic, la Ucea

Colecție de infracțiuni pe numele unui tânăr în vârstă de 27 de ani. El este cercetat penal după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unei mașini “împrumutate“.

Bărbatul a fost observat în trafic, duminică seara, în jurul orei 18.00, de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila, pe raza localității Ucea.

La vederea oamenilor legii, acesta a încercat să se facă nevăzut și nu a oprit la semnalele lor. Polițiștii au plecat în urmărirea lui, iar la scurt timp au reușit să îl blocheze.

“Duminică, 7 iunie a.c., în jurul orei 17.50, în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 27 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Ucea. La vederea cadrelor de poliție, conducătorul auto și-a schimbat direcția de deplasare, intenționând a se sustrage controlului. Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar în scurt timp au reușit oprirea acestuia.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a unor abateri anterioare la regimul rutier. La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.08 mg/l alcool pur. În continuarea cercetărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul aparține unei rude a tânărului și a fost luat fără acordul proprietarului din curtea imobilului de domiciliu”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina Maria Ivan.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,furt în scop de folosință”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Sfânta Lumină de la Ierusalim va fi adusă la Braşov de jandarmi

Anunţuri mică publicitate