CNAS: Lista documentelor a căror valabilitate nu va mai fi prelungită de la 1 aprilie 2022

CNAS: Lista documentelor a căror valabilitate nu va mai fi prelungită de la 1 aprilie 2022

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) anunţă, luni, lista documentelor a căror valabilitate nu va mai fi prelungită de la 1 aprilie 2022, fiind necesară o nouă evaluare a medicului specialist pentru emiterea unor noi documente.

Conform unui proiect de act normativ, o serie de documente, a căror valabilitate a fost prelungită în repetate rânduri pe perioada stării de alertă, îşi vor pierde valabilitatea în data de 31 martie 2022, fiind necesară o nouă evaluare a medicului specialist pentru emiterea unor noi documente”, a transmis, luni, CNAS.

Biletele de trimitere pentru specialităţi clinice, inclusiv pentru specialitatea medicină fizică şi de reabilitare; Biletele de trimitere pentru specialităţi paraclinice; Recomandările medicale pentru îngrijiri medicale la domiciliu, îngrijiri paliative ladomiciliu; Recomandările medicale pentru dispozitive medicale, tehnologii şi dispozitive asistive ce sedepun/se transmit la casa de asigurări de sănătate; Deciziile de aprobare pentru procurarea dispozitivului medical, tehnologiilor şi dispozitivelor asistive.   Potrivit sursei citate, nu vor fi afectate de această reglementare documentele care se află în perioada de valabilitate.

Detalii aici.

Sursa: adevarul.ro

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate