CNAIR: Posibile întreruperi la emiterea rovinietei şi peajului

CNAIR: Posibile întreruperi la emiterea rovinietei şi peajului

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) transmite că, sunt posibile întreruperi la emiterea rovinietei şi peajului prin sistemul SIEGMCR, din cauza unor lucrări de upgrade.

CNAIR anunță că emiterea rovinietelor și peajelor ar putea fi afectată, duminică, din cauza unor lucrări la sistemul de comunicații.

Duminică, 12 februarie, în intervalul orar 00.00 – 1.00, ca urmare a unor lucrări de upgrade ale sistemului de comunicații central, emiterea rovinietelor și peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată, întreruptă pentru perioade scurte de timp”, precizează CNAIR.

Totodată, potrivit sursei citate, poate fi afectat și traficul vehiculelor prin punctele de trecere a frontierei.

Alte articole:   "Litoralul pentru toți” începe în 31 mai. Preţurile pentru o noapte de cazare în staţiunile de la Marea Neagră

 Pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, utilizatorii au obligația de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziție de către CNAIR.

Rovinieta poate fi achiziționată de la puncte subunitate a CNAIR, de la anumite benzinării sau de la orice oficiu al Poștei Române.  Punctele de distribuție și portaluri web autorizate se regăsesc AICI

O altă metode de achiziționare a rovinietei este prin SMS.

Rovinieta pe un an costă 28 euro, adică în jur de 140 de lei.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate