CNAIR avertizează: Aplicație mobilă neautorizată pentru achiziția rovinietei!

CNAIR avertizează: Aplicație mobilă neautorizată pentru achiziția rovinietei!

CNAIR atrage atenţia asupra unei aplicaţii mobile care nu este autorizată pentru achiziţia rovinietei şi le recomandă utilizatorilor să achite rovinieta doar pe portalul companiei sau la distribuitorii autorizaţi.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) atrage atenţia asupra unei aplicaţii mobile care nu este autorizată pentru achiziţia rovinietei şi prin care utilizatorii achită costuri suplimentare.

Astfel, reprezentanţii CNAIR le recomandă acestora să achite rovinieta doar pe portalul companiei sau la distribuitorii autorizaţi, transmite News.ro.

”CNAIR informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din România că aplicaţia mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea tarifului de utilizare (rovinietă). Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deţinut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro, sau la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.

CNAIR adaugă că nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicaţii mobile neautorizate.

Alte articole:   Cinci puncte de prim-ajutor pe timp de caniculă, în Făgăraş

În acelaşi timp, subliniem faptul că, la achiziţionarea unei roviniete prin intermediul aplicaţiei Aircash, utilizatorii achită costuri suplimentare faţă de preţul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislaţia în vigoare, iar prin aplicatia Aircash suma achitată este de 5 euro, din care 2 euro reprezintă taxa VOI (Vignette Online Identification))”, precizează compania.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Alte articole:   Caravana Metropolis: Șase seri cu filme în aer liber, în Parcul Titulescu

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate