Ciucă: Nominalizarea lui Veştea ca ministru nu are nicio legătură cu finalizarea aeroportului de la Braşov

Ciucă: Nominalizarea lui Veştea ca ministru nu are nicio legătură cu finalizarea aeroportului de la Braşov

Fostul premier Nicolae Ciucă a declarat, joi, că nominalizarea preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea pentru funcţia de ministru al Dezvoltării nu are nicio legătură cu finalizarea aeroportului de la Ghimbav-Braşov.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a precizat că sunt alte lucruri care îl recomandă pe Veştea pentru această funcţie, cum ar fi experienţa şi calităţile sale profesionale.

Nicolae Ciucă a precizat că Adrian Veştea vine din poziţia de preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, are habar de tot ce înseamnă nevoia de dezvoltare locală.

Vreau să vă împărtăşesc că n-are nicio legătură finalizarea aeroportului cu nominalizarea domnului preşedinte Veştea pentru funcţia de ministru al Dezvoltării. Sunt celelalte calităţi profesionale, experienţa dumnealui, faptul că vine dintr-o poziţie cât se poate de importantă, e preşedintele Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, are habar cum se spune, simplu, de tot ceea ce înseamnă nevoia de dezvoltare locală. Ca atare, nu cred că am greşit propunându-l pentru a ocupa această funcţie„, a declarat Nicolae Ciucă, cu prilejul inaugurării Aeroportului Internaţional de la Ghimbav-Braşov, potrivit Agerpres.

Alte articole:   Românii stabiliţi în Spania vor putea avea dublă cetățenie. Acordul va fi semnat în iulie

Nicolae Ciucă a precizat că nu crede că a greşit când l-a propus pe Adrian Veştea să ocupă funcţia de ministru. 

”Sper domnule preşedinte încăsă fiţi la fel de aplaudat şi atunci când veţi termina mandatul la Ministerul Dezvoltării”, a completat Ciucă. 

Adrial Veştea îl înlocuieşte pe Cseke Attila la Ministerul Dezvoltării.

Nicolae Ciucă a fost prezent astăzi la deschiderea oficială a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav.

https://newsbv.ro/2023/06/15/in-direct-aterizarea-aeronavei-tarom-la-aeroportul-ghimbav/

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate