Ciprian Sterpu, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov candidează pentru funcția de primar, la Săcele

Ciprian Sterpu, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov candidează pentru funcția de primar, la Săcele

Sterpu a mai candidat și în 2020, când a fost invins la limita (la doar 300 de voturi fata de castigator), dar acum, la 43 de ani, consideră ca are maturitatea, energia, cât și experiența necesară unui mandat administrativ al cărui scop este rezolvarea principalelor probleme cu care ne confruntăm la Săcele.

Candidatul liberal spune că merge în fața săcelenilor cu o viziune clară axată pe ideea de dezvoltare și modernizare accelerată a comunității săcelene.

‘’Sunt un candidat pregătit și determinat să conducă municipiul Săcele către o dezvoltare și o modernizare accelerată.

Avem o datorie administrativă și morală față de toată lumea: Nimeni nu este lăsat în urmă, nimeni nu este ignorat, nimeni nu este abandonat!

Alegerile din 9 iunie 2024 vor reprezenta momentul în care ne vom putea exprima opțiunea pentru un primar tânăr, implicat și dedicat, care să vă reprezinte interesele și să construiască un viitor mai bun pentru întreaga comunitate săceleană!’’, spune Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele

Alte articole:   Bătaie în trafic, la Brașov

Principalele idei de dezvoltare a comunitatii sacelene propuse de Sterpu

Bun cunoscător al problemelor cu care se confruntă zilnic săcelenii, Ciprian Sterpu are un program electoral solid axat pe soluționarea lor.

Primul pas în această direcție este modernizarea infrastructurii, o zonă unde Municipiul Săcele are nevoie de investiții în reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, precum și în modernizarea străzilor, a iluminatului public, etc

Alți pași necesari sunt dezvoltarea rețelei de transport în comun cu încă o linie pe strada Câmpului (ocolitoare), rezolvarea problemelor de salubritate, precum și cele de ordine publică.

Toate cele de mai sus sunt esențiale pentru a asigura un nivel ridicat de confort și siguranță pentru toți săcelenii, indiferent de zona unde locuiesc.

Alte articole:   Un restaurant din Verona oferă sticle de vin gratuite clienților care renunță la telefoane mobile în timpul mesei

În egală măsură, liberalul îsi propune crearea unui mediu favorabil pentru investiții și dezvoltare economică. Se dorește astfel implementa un set de facilități fiscale și administrative pentru întreprinderile locale și atragerea de noi investitori, astfel încât să se creeze locuri de muncă bine plătite și oportunități de dezvoltare pentru tineri.

În ceea ce privește educația, cultura și sportul, accentulse va pune pe dezvoltarea de programe și facilități care să încurajeze excelența și creativitatea în rândul tinerilor. Sterpu consideră investiția în educație cheia pentru formarea unei societăți informate și responsabile, iar cultura și sportul reprezintă alți piloni ai solidității unei comunități.

Alte articole:   Toaletele lui Coliban la preț de apartament, de 3 ori mai ieftine la București!!!

Un alt aspect important în programul pentru anii 2024-2028 este dezvoltarea turismului și a sectorului de servicii. Săcele are un potențial turistic considerabil, datorită amplasării sale și a cadrului natural deosebit. Pe aceasta zonă, va fi promovat acest potențial și se vor dezvolta proiecte care să atragă turiști și să creeze locuri de muncă în domeniul serviciilor turistice.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

 

Distribuie dacă îți place!