Cine a luat cupele de la CSM Brașov?

Cine a luat cupele de la CSM Brașov?

Concursul de atletism în sală pentru copii organizat sâmbătă, 17 februarie, de CSM Brașov și-a desemnat câștigătorii (rezultatele complete sunt aici). La această primă competiție din calendarul Asociației Județene de Atletism (AJA) Brașov în anul 2018, au participat aproximativ 80 de copii (fete și băieți), legitimați la cluburile din Brașov:

– CSM Brașov, antrenor Bianca Păun;
– Liceul cu Program Sportiv (LPS), profesori Petronela Mocanu și Andreea Cudrici;
– ACS Transilvania, antrenor Adriana Mirea;
– ACS InSport, antrenor Iulia Găinariu și profesor Dan Moldovan;
– CSM Făgăraș, antrenor Vlad Calfa.

De asemenea, ca-n fiecare an, au onorat cu prezența și micii atleți de la CSS Sfântu Gheorghe.

Cupa CSM Brașov s-a acordat pentru cel mai bun rezultat (punctaj conform Tabelei de cotații FRA), înregistrat de câștigătorii din finale. Iar de la ediția din acest an, cea cu numărul 8, Cupa CSM Brașov la fete a rămas acasă, oarecum, pentru că ea a fost câștigată de Amalia Văduva (843 puncte, locul 1 în finala de 50 metri plat la copii 2 fete), sportivă reprezentantă a clubului organizator. Iar la băieți, trofeul i-a revenit lui Enrödi József Erik (515 puncte, locul 1 în finala de 50 metri plat la copii 2 băieți), de la CSS Sf. Gheorghe.

Copiii de la Făgăraș, în premieră la Cupa CSM Brașov

Merită salutată, în premieră, prezența copiilor de la CSM Făgăraș, club a cărei secție de atletism a fost înființată în urmă cu un an și la care activează ca antrenor Vlad Calfa, multiplu medaliat la Campionatele Naționale și fost sportiv de lot național.

Proiectul „Atletism la Făgăraș” a fost inițiat și este dezvoltat în Țara Făgărașului de către AJA Brașov, cu implicarea Primăriei și susținerea Consiliului Local.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate