Cine este favoritul caselor de pariuri pentru Primăria Brașov?

Casele de pariuri și-au adaptat oferta în funcție de cel mai așteptat eveniment politic din această toamnă: alegerile locale din 27 septembrie.

Singura casă de pariuri terestră care a inclus în oferta de pariere scrutinul de la Brașov este Superbet. La această casă de pariuri marele favorit este actualul primar, George Scripcaru, cu o cotă infimă, de 1,07. Pe locul secund, la mare distanță, se afla candidatul USR-PLUS, Allen Coliban, cu o cotă de 6.00. Mai exact, cine pariază 100 de lei pe victoria lui Coliban poate câștiga 600 de lei. Pe locul trei este candidatul Pro România, Sorin Susanu, cu o cotă de 15.00. Candidatul PSD, Florin Orțan, este al patrulea, cu o cotă uriașă, de 35, în timp ce independentul Șerban Șovăială este ultimul inclus în oferta de pariuri, cu o cotă de 50.

Pentru Primăria Capitalei, favorit este candidatul PNL-USR, Nicușor Dan. Acesta are o cotă de 1,50. Actualul primar, de la PSD, Gabriela Firea, se află la mică distanță, cu o cotă de 2.20.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate