
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au făcut o petrecere mare, cu peste 300 de invitaţi, în Poiana Braşov, cu ocazia nunţii lor.
În centrul atenţiei s-a aflat, bineînţeles, mireasa, care a optat pentru o rochie care să o definească. „La cununie am fost diafană, dar nu eram chiar eu. Acum vreau să fiu chiar eu. Vreau să mă recunoască mirele din prima. Şi m-a nimerit bine!”, a declarat Brigitte Sfăt astăzi, în ziua nunţii cu Ilie Năstase, în timp ce se afla la machiaj.
Iar alegerea Brigittei s-a îndreptat spre o rochie din dantelă, cu trenă şi căzută pe umeri, simplă, dar de efect. Ţinuta a fost o creaţie lucrată în România, la o casă de modă, Mulaj Couture, dintr-un material cumpărat însă din Austria.
Atmosfera a fost întreţiună de artişti cunoscuţi: Loredana, DJ Project, Adriana Andoni şi renumitul taragotist Sergiu Cipariu, precizează Libertatea.
Iată și meniul servit la nuntă:
Aperitiv
- icre de manciuria
- telina in mantie de ciocolta amaruie
- avocado cu salata Waldorf
- gelatina de curcan
- file de lup de mare pe pat de legume.
Meniu 1
- muschiulet de vita
- piept de rata
- curcubeu de piure de morcovi, cartofi si spanac, cu sos de piper verde
Desert
- Tort de cinci etaje, comandat de mireasa la o cofetarie din orasul ei natal, Timisoara.