CFR Călători va lansa o aplicație mobilă pentru achiziția biletelor

CFR Călători va lansa o aplicație mobilă pentru achiziția biletelor

Din 24 iunie, biletele de tren vor putea fi achiziționate printr-o aplicație mobilă, anunță directorul CFR Călători.

CFR Călători va lansa, pe 24 iunie, aplicația mobilă pentru achiziția biletelor de tren, a anunțat, vineri, directorul general, Ovidiu Vizante, cu prilejul lansării programului estival Trenurile Soarelui, notează Agerpres.

„În era modernă, zic eu că suntem cu un picior acolo. Niciodată nu vom fi acolo unde doriți dumneavoastră sau unde ne dorim noi. Ideea este în felul următor: odată cu începerea sezonului, adică în 24 iunie, se va lansa aplicația mobilă pentru achiziția biletelor. Există varianta de cumpărare a biletelor online, dar nu există această variantă de achiziție pe dispozitive mobile”, a spus Ovidiu Vizante.

El a precizat că prețurile biletelor ar putea crește în perioada următoare, deoarece tarifele actuale ale CFR Călători nu au mai fost actualizate din anul 2013, iar rata inflației a fost în ultimii ani de 16 procente.

Alte articole:   Autostrada Brașov-Bacău: A fost desemnat câștigătorul pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate

În acest sens, CFR a trimis Ministerului Transporturilor o notă prin care justifică majorarea prețurilor la bilete.

”Dacă ministerul va decide că tarifele se vor majora, vom accepta majorarea. Pot să vă spun că toți operatorii feroviari de călători, indiferent de capital, de stat sau privat, au solicitat acest lucru ”, a spus directorul CFR Călători.

Trenurile Soarelui au început să circule de ieri, în prima etapă, într-un format redus, urmând ca din 24 iunie să intre în program complet.

https://newsbv.ro/2021/06/11/trenurile-soarelui-incep-sa-circule-de-astazi-in-prima-etapa-intr-un-format-redus/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate