CFR Călători: Trenuri cu întârzieri de sute de minute din cauza furtunilor violente din timpul nopții

CFR Călători: Trenuri cu întârzieri de sute de minute din cauza furtunilor violente din timpul nopții

CFR Călători informează că, traficul feroviar a fost afectat în noaptea de miercuri spre joi de furtuni. Mai multe trenuri înregistrează întârzieri cuprinse între 30 și 360 de minute.

CFR Călători informează că în cursul nopţii 26/27 iulie 2023, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile în zonele Gheorgheni – Izvorul Mureșului, Harghita, s-au produs deranjamente la infrastructura feroviară (lipsă de tensiune în linia de contact / căderi copaci) ce au condus la întreruperea temporară a circulației, survenind întârzieri cuprinse între 30 și peste 360 minute în circulaţia trenurilor CFR Călători, astfel:

  • IRN 12406, Brașov – Valea lui Mihai – 281 minute.
  • IRN 1941, Satu Mare – Mangalia – 376 minute.
  • R 1942, Mangalia – Satu Mare – 300 minute.
  • IRN 1642, Baia Mare – București – 300 minute.
  • IRN 1641, București – Baia Mare – 300 minute.
Alte articole:   Târgul volant de producători, astăzi, în Piața Unirii

În urma acestor deranjamente, circulația trenurilor va fi afectată la nivelul întregii rețele, fiind necesare decalări ale orelor normale de circulație pentru asigurarea legăturilor la destinația finală pentru toți pasagerii trenurilor întârziate.

Circulația în zonele afectate se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Detalii despre situaţia circulaţiei pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură – CFR SA, tracţiune diesel, după producerea deranjamentelor.

Compania cere scuze pasagerilor pentru problemele întâmpinate.

Alte articole:   Caravana Metropolis: Șase seri cu filme în aer liber, în Parcul Titulescu

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate