Şi-a cerut iubita de soţie înainte de a pleca într-o misiune NATO (Foto)

Şi-a cerut iubita de soţie înainte de a pleca într-o misiune NATO (Foto)

După ceremonialul de plecare a 120 de militari în misiune NATO în Polonia, desfășurat, joi pe platoul Batalionului 228 Apărare Antiaeriană „Piatra Craiului” Brașov, servantul Marius Bogdan Mareş, de 22 de ani, a ieşit din rând, a mers la microfon şi invitat-o pe iubita sa în faţa tuturor.

„O invit în faţa dumneavoastră, pe domnişoara Cojocariu Lorena. Tu m-ai învăţat ce înseamnă iubirea şi alături de tine am fost cel mai fericit. În faţa tuturor colegilor mei, vreau să te întreb dacă vrei să fii soţia mea“, a spus militarul Marius Bogdan Mareş.

Emoţionată şi cu ochii în lacrimi, tânăra a răspuns imediat DA, iar tînărul i-a pus inelul pe deget şi au fost aplaudaţi de toţi cei prezenţi.

Alte articole:   Elevii și studenții pot depune cereri pentru a primi 200 de euro pentru achiziționarea de calculatoare

Cei doi sunt împreună de aproape un an şi s-au cunoscut pe Facebook. După ce s-a înfiripat relaţia virtuală, Lorena a venit la Braşov, de la Iaşi, şi n-a mai plecat.

„Nu mă aşteptam, e emoţionant, tremur toată. Sunt fericită, în decembrie facem un an de când suntem împreună, îl iubesc foarte mult, mă iubeşte, vrem să ne întemeiem o familie, să facem copii şi să ne iubim până la adânci bătrâneţi. Va fi foarte grea această aşteptare de şase luni, o să plâng, o să sufăr, dar sper cu ajutorul lui Dumnezeu să treacă toate repede şi uşor”, a spus Lorena.

Tânărul militar a mărturisit că s-a decis să o ceară pe fată în căsătorie în timp ce se afla într-o altă misiune, în care i-a lipsit foarte mult.

„M-am decis să o cer în căsătorie când eram în misiune în poligonul Capul Midia. Am stat departe de ea nouă zile, cea mai mare perioadă în care am stat despărţiţi de când suntem împreună. Atunci m-am hotărât să o cer în căsătorie, oarecum să se consolideze relaţia noastră, eu fiind acum plecat şase luni. Va fi o perioadă foarte grea”, a mărturisit militarul îndrăgostit.

Militarul va sta departe de logodnica lui, în perioada septembrie 2017 – martie 2018, fiind detașat, impreună cu alți colegi din Batalionul 228 Apărare Antiaeriană „Piatra Craiului” Braşov, într-o miniune NATO, în Polonia.

Alte articole:   Prima pădure urbană la Victoria. Amplă acţiune de împădurire, astăzi
Distribuie dacă îți place!