La ceremonia de deschidere a FOTE se va intra doar cu invitaţie. Vezi cine sunt invitaţii de onoare

La ceremonia de deschidere a FOTE se va intra doar cu invitaţie. Vezi cine sunt invitaţii de onoare

FOTE Dan Malusel, Katerina Nycova, George Scripcaru, Octavian Morariu, Carmen Tocala ANST (4)Preşedintele Comitetului de Organizare al Festivalului Olimpic al Tineretului European, George Scripcaru, a anunţat că intrarea pe Arena Liceului Sportiv se va face doar pe bază de invitaţie, cu ocazia ceremoniei de deschidere a evenimentului, pentru că sunt nişte reguli stricte care ţin de protocolul de organizare a unor astfel de festivităţi. Totodată, şi traficul rutier va fi restricţionat pe străzile care duc spre Arenă, acces liber urmând să aibă doar delegaţiile ţărilor participante şi invitaţii oficiali. La competiţii, accesul va fi însă, liber.

La ceremonia de pe 17 februarie, care va începe la ora 19.30, au fost invitaţi să participe preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta, preşedintele Comitetului Olimpic European, Patrick Hickley, şi preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Jacques Rogge, care de altfel a şi confirmat participarea.

Alte articole:   Colindătorii Țării Făgărașului vor lansa două colinde pe 1 decembrie

Ceremonia de deschidere va fi transmisă în direct de TVR, care este coproducător al evenimentului. „Pentru ca un număr cât mai mare de persoane să urmărească festivitatea de deschidere, care va dura 90 de minute, în Piaţa Sfatului vor fi amplasate mai multe ecrane de dimensiuni mari care să faciliteze urmărirea manifestărilor de la Arena Liceului Sportiv”, a spus Scripcaru. ceremonia nu va dura mai mult de 90 de minute, iar apoi, atmosfera va fi întreţinută de Inna, trupa Sensor şi corul Unison.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate