Centura Făgăraș: Șapte oferte pentru construirea variantei de ocolire a orașului

Centura Făgăraș: Șapte oferte pentru construirea variantei de ocolire a orașului

Primăria Făgăraș a primit șapte oferte la licitația pentru construirea variantei de ocolire a orașului. Printre ofertanți se numără Strabag, Geiger și Viarom Construct.

Centura Făgăraș se numără printre primele proiecte rutiere transferate de la centru către autoritățile locale, transmite economica.net.

Ofertanții pentru „Proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și executie lucrări pentru obiectivul de investiții „Varianta de ocolire municipiul Făgăraș””:

  • 1. DIFERIT AG
  • 2. STRABAG
  • 3. Asocierea E.M. PRIME CONSTRUCT S.R.L. + CONCORDIA CON. STRADE S.R.L. + MORANI CONSTRUCT + ANTREPRIZA DE CONSTRUCTII DRUMURI SI AUTOSTRAZI
  • 4. Asocierea TERRA BUILDING S.R.L. + CONSORZIO STABILE EBG GROUP + EAST WATER DRILLINGS
  • 5. Asocierea VIAROM CONSTRUCT + ALPENSIDE
  • 6. Asocierea GEIGER TRANSILVANIA S.R.L. + CONSAL S.R.L.
  • 7. Asocierea EUROPAN PROD S.A. + RALUNIC + ROUTE CONCEPT SRL + CONFER GROUP SRL ONESTI + SC SANPRO SRL + CONSTRUCTII FEROVIARE DRUMURI PODURI.
Alte articole:   Pensiile se vor majora de două ori în 2024. Klaus Iohannis a promulgat noua Lege a pensiilor

Primăria Municipiului Făgăraș a lansat în noiembrie 2020 licitația pentru proiectarea și execuția Centurii Făgăraș. Drumul va avea 5,95 kilometri și câte o bandă pe sens. Procedura a fost anulată însă o lună mai târziu.

Ulterior, Primăria Făgăraș a scos din nou la licitație acest proiect în iulie 2021. Valoarea estimată a contractului este de 47,45 milioane de lei.

Durata contractului este de 27 de luni (de la data emiterii ordinului de începere ). Durata perioadei de garanție este de trei ani (36 de luni).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate