Un nou centru de producţie de caroserii pentru microbuze la Prejmer

Un nou centru de producţie de caroserii pentru microbuze la Prejmer

fabrica caroserii microbuze prejmerUn nou centru de producţie de caroserii pentru microbuze, în care lucrează în prezent 60 de angajaţi, şi-a început în această săptămână activitatea în Parcul Industrial Prejmer, informează Agenţia Metropolitană Braşov.

Investiţia aparţine catalanilor de la INDCAR Group, liderul european în fabricarea şi comercializarea de caroserii de microbuze pentru transport de persoane şi modificarea de furgonete.

Până în prezent, în proiectul din România s-au investit 4,6 milioane de euro, fiind angajate 60 de persoane pentru o producţie mai mare de 250 de unităţi pe an.

„Această investiţie contribuie la îndeplinirea obiectivelor din Strategia de Dezvoltare Durabilă a Zonei Metropolitane Braşov pentru perioada 2012-2020, obiective ce vizează dezvoltarea durabilă şi competitivă a economiei braşovene. Prezenţa comunei Prejmer într-un areal metropolitan face ca ritmul dezvoltării şi implicit a evoluţiei nevoilor de dezvoltare să fie unul accelerat.  Marile proiecte de sprijinire a activităţilor industriale şi serviciilor derulate în arealul metropolitan Braşov influienţează oportunităţile de pe piaţa muncii pentru locuitorii din Prejmer“, a declarat Dragoş David, directorul general al Agenţiei Metropolitane Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate