Cel mai important turneu de tenis din istoria Brașovului va avea loc săptămâna viitoare!

Cel mai important turneu de tenis din istoria Brașovului va avea loc săptămâna viitoare!

Brașovul va găzdui, între 30 mai și 5 iunie, cel mai important turneu de tenis din istorie. Prima ediție a World Tennis Tour Brașov Open 2022 este destinată fetelor, concursul fiind inclus în calendarul ITF. Este al doilea ca anvergură din România. Premiile au o valoare totală de 60.000 de dolari.

La competiție vor lua parte peste 100 de jucătoare profesioniste de tenis. Printre ele și cele mai cunoscute componente ale loturilor naționale de senioare și junioare ale României. Mihaela Buzărnescu este una dintre sportivele care vor ajunge la Brașov. Andreaa Mitu va juca la dublu.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Tenis, Consiliul Județean Brașov și Tenis Club Olimpia. Meciurile vor avea loc în incinta bazei sportive Olimpia. Meciurile de calificare se vor disputa între 29 și 30 mai. Între 31 mai și 5 iunie, duelurile de pe Tabloul Principal.

Iar între 1 și 5 iunie partidele de dublu. Semifinalele și finalele sunt programate pe 4 și 5 iunie. Accesul publicului va fi gratuit. 5 turnee vor avea loc în acest an, iar suma totală pentru organizare se ridică la 250.000 de euro. Următoarea competiție de la Brașov va avea loc în luna august.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!