Ce uși de interior se potrivesc amenajării locuinței tale?

Dacă treci prin experiența amenajării sau reamenajării unei case și etapa alegerii ușilor de interior ți se pare o adevărată provocare, având în vedere că trebuie să ții cont atât de criterii de ordin funcțional, cât și decorativ, îți vor prinde foarte bine informațiile pe care ți le-am pregătit în continuare.

Mai exact, te vom îndruma cum să alegi ușile de interior potrivite, în funcție de stilul de amenajare al locuinței tale.

Ușile de interior sunt elemente de decor foarte importante pentru aspectul general al căminului. În afară de funcționalitate, realizarea din materiale de cea mai bună calitate și izolarea termică/fonică, acestea trebuie să aibă și un design deosebit, ales în acord cu decorul interior, astfel încât rezultatul final să fie un ambient unitar, armonios și de bun-gust.

Alte articole:   LIVE Conferința gratuită antidrog - P.A.S. Protejează, anticipează, salvează, la Brașov

Uși de interior pentru orice stil!

Fiecare stil arhitectural are anumite particularități și reguli, de care este esențial să ții cont inclusiv atunci când alegi ușile de interior. Uite un mini-ghid care îți va fi de mare ajutor dacă intenționezi să-ți amenajezi locuința în stil clasic, modern sau scandinav.

Stilul clasic

Superbele uși de interior din lemn sunt, cu siguranță, cele mai potrivite pentru un interior clasic, amenajat cu piese de mobilier, corpuri de iluminat și decorațiuni rafinate, bogat ornamentate. Pentru a crea o atmosferă elegantă și sobră, cele mai recomandate sunt ușile de interior din lemn masiv sau în nuanțe mai închise. O altă alegere excelentă o reprezintă modelele cu incrustații sau ușile de interior albe, înfrumusețate cu elemente decorative.

Stilul modern

Spațiile amenajate în stil modern se remarcă prin simplitate, lipsa artificiilor decorative, adoptarea unei cromatici deschise sau foarte închise și folosirea unor materiale precum lemnul, piatra, sticla și metalul. Ca atare, ușile de interior trebuie să aibă un design simplu, fără detalii decorative, în culori deschise sau foarte închise. De asemenea, ușile realizate din sticlă (clară, mată sau personalizată cu tot felul de modele) se înscriu perfect în aceste amenajări.

Alte articole:   LIVE Conferința gratuită antidrog - P.A.S. Protejează, anticipează, salvează, la Brașov

Stilul scandinav

Foarte popular și iubit de persoanele care își doresc locuințe funcționale, simple și luminoase, stilul scandinav sau nordic pune accentul pe obiecte cu un design curat, epurat, pe culoarea alb/gri, pe naturalețe și eficientizarea spațiului disponibil. Având în vedere aceste date, se recomandă folosirea unor uși simple, albe sau gri, dar și a unor modele din lemn masiv, vopsite în nuanțe neutre. În cazul unui interior scandinav de dimensiuni reduse, o ușă de interior pliabilă sau culisantă este cât se poate de potrivită atât din punct de vedere stilistic, cât și practic, valorificând la maximum spațiul.

Rom Decor – o gamă impresionantă de uși de interior

Alte articole:   LIVE Conferința gratuită antidrog - P.A.S. Protejează, anticipează, salvează, la Brașov

La Rom Decor, una dintre cele mai apreciate companii din domeniul producerii și comercializării sistemelor de închidere interioară din țara noastră, găsești tot ce dorești în materie de uși de interior: uși simple sau uși duble de interior; executate din lemn sau din sticlă; batante, glisante sau pliante; uși cu un design minimalist, dar și modele printate ceramic, destinate oricărui stil arhitectural și oricărei funcții din locuință.

Toate aceste produse sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate, remarcându-se prin rezistență, durabilitate, eficiență din punctul de vedere al izolării fonice și termice, funcționalitate și un design deosebit.

Dacă vrei să achiziționezi uși de interior la prețuri excelente, intră pe rom-decor.ro și vei găsi orice model dorești. În plus, vei beneficia de servicii de consiliere, de măsurare și de montaj profesional!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate