Ce reclamă brașovenii la Primărie: boschetari, iluminat public, ocolitoare, bani negri

Ce reclamă brașovenii la Primărie: boschetari, iluminat public, ocolitoare, bani negri
Primăria Braşov

Primăria Braşov

Brașovenii au postat mai multe reclamații pe site-ul domnuleprimar.ro. Multe dintre ele se referă la nemulțumirile formulate ca urmare a declarațiilor oficialilor Primăriei care au anunțt că trebuie anulate opritoarele din parcare, iar ulterior au revenit asurpa acestei chestiuni, subiectul fiind intens dezbătut de cititorii newsbv.ro. Dar, iată alte câteva chestiuni punctuale reclamate de brașoveni:

As dori sa va atrag atentia, ca pe terenul dintre blocurile de pe Garii 21 colt cu Harmanului (in spate la blocul Generali) din vara aceasta au aparut niste boschetari, care si-au facut casa in depozitul de gunoi, si in jurul acestuia.

Sunt zile in care dorm pe spatiul verde, dupa ce se imbata si urla. Alta data dimineata, cand duc gunoiul, ei sunt deja inauntru, si abia asteapta sa vada ce am aruncat. A inceput sa ne fie frica, pentru ca zi de zi pe acolo ne plimbam cu copiii, iar tot pe acolo mai trec alti copii, care vin de la scoala. Ar trebui cumva sa se rezolve problema si sa fie mutati de acolo.

Alte articole:   Fundația Conservation Carpathia a lansat a doua ediție a programului Junior Ranger

Istvan Nagy

D-le Primar, incercati sa dispuneti refacerea, pentru perioada in care terminarea pasajului ocolitoarei mari de la iesirea spre Harman se va prelungi, a unei benzi de trecere provizorii si dinspre Harman spre Brasov. Abaterea din momentul de fata este sacaitoare pentru conducatorii auto, produce pierdere de timp si carburant si creeaza nervi. Lucrarea sugerata, provizorie, poate fi facuta cu o investitie minima de lucru, refacand simplificat, doar pe o banda, vechiul sens giratoriu, macar pe perioada iernii, ca poate mai e de asteptat pana la reluarea constructiei pasajului. Multumesc.

Dan Moruzi

Buna ziua. Domnule primar, doresc sa va supun atentiei cum se fac bani negri la Hotel Aro din Brasov. Dupa cum stiti, in centrul Brasovului sunt foarte putine locuri libere de parcare in weekend. Parcarea Hotelului Aro este destul de libera si in weekend. Parcarea costa 5 lei/ora si se plateste la automatul instalat in fata hotelului. Asta daca si functioneaza. Adica poti intra pe baza cartelei, insa nu poti plati la sfarsit pentru ca, vezi doamne, aparatul este blocat si nu poti introduce bancnote). Esti trimis la Receptie , unde iti incaseaza receptionerul hotelului, fara bon fiscal si se ti opreste si cartela. Apoi, vine un angajat si iti ridica bariera pe baza cartelei proprii. Va rog sa luati masuri sau sa transmiteti sesizarea organelor abilitate. Va multumesc.

Alte articole:   Carnea de pasăre înlocuiește mielul de Paște, în Brașov

Ioan M.

Buna ziua, am rugamintea sa se repare iluminatul pe strada Izvorul Rece.
cu stima,

Bajenaru Florian

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate