Cât costă o noapte de cazare în hotelul în care s-a filmat “Nea Mărin Miliardar”. Turiștii sunt șocați de preț

Cât costă o noapte de cazare în hotelul în care s-a filmat “Nea Mărin Miliardar”. Turiștii sunt șocați de preț

O parte din acțiunea celebrului film s-a desfășurat pe litoral, în complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp. Hotelul a fost recunoscut ca “perla litoralului”, însă o perioada a fost lăsat în paragină.

În anii ’70, locația primea mai ales străini din țările nordice, din Germania Federală și membrii Partidului Comunist. RAAPPS a preluat complexul după Revoluția din 1989, după care a fost luat în gestiune de angajații hotelului.

Hotelul a fost redeschis în urmă cu trei ani, iar acum turiștii se pot bucura de servicii de patru stele. Un om de afaceri din Timișoara a cumpărat hotelul în 2008 pentru suma de 10 milioane de euro, dar nu a făcut nicio investiție. Astfel, în patru ani, hotelul a ajuns să aibă o stea, de la patru stele. Complexul a fost vândut investitorului Mohamad Murad în 2017 și a investit 40 de milioane de euro.

Alte articole:   Rusia amenință că e pregătită de un război cu NATO - Avertisment de la Moscova: „Politica ușilor deschise s-a osificat!”

Cât costă o noapte de cazare în hotelul în care s-a filmat “Nea Mărin Miliardar”

Prețul pentru o noapte de cazare la acest hotel este destul de mare, în funcție de tipul camerei.De exemplu, pentru minim trei nopți în perioada 5 iulie – 22 iulie 2023, o cameră dublă standard, cu vedere spre stațiune, în Hotel Amfiteatru, costă 165 de euro pe noapte, în regim demipensiune, și 194 de euro la all inclusive light.

O cameră dublă standard, cu vedere spre mare, costă 171 de euro (demipensiune) sau 200 de euro (all inclusive light). Cei care își doresc o cameră dublă superioară, cu vedere spre piscină sau spre mare, trebuie să plătească 182 de euro (demipensiune) sau 212 euro (all inclusive light), potrivit litoralulromanesc.ro.

Alte articole:   Programul marilor comercianți de Sfântul Andrei și 1 Decembrie. Unde se modifică orarul de funcționare

Cei care optează pentru regim de demipensiune beneficiază de mic dejun și prânz, care include bufet suedez cu băuturi răcoritoare și alcoolice (bere la draft, vin alb/roșu, vodka, whiskey și aperitiv în timpul meselor).

De asemenea, cei care aleg all inclusive light se bucură de mic dejun, prânz și cină, cu bufet suedez și aceleași băuturi menționate mai sus, mai arată sursa menționată.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate