Carla’s Dreams, Semnal M, Elena Gheorghe, în weekend, la Zilele Făgărașului

Carla’s Dreams, Semnal M, Elena Gheorghe, în weekend, la Zilele Făgărașului

După doi ani de pauză, „Zilele Făgărașului” revin pe Stadionul Municipal. Carla’s Dreams, Semnal M, Elena Gheorghe şi artişti locali vor urca pe scenă la evenimentul ce va avea loc în acest weekend.

Sâmbătă și duminică, 20-21 august, vor avea loc „Zilele Făgărașului”. Carla’s Dreams, Semnal M şi Elena Gheorghe vor susţine super-concerte pe scena amenajată pe Stadionul Municipal.

Prima zi este dedicată folclorului și vor urca pe scenă, începând cu ora 14:00: artiști locali, ansambluri din municipiu și Țara Făgărașului, orchestra Casei de Cultură, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu Felea, Lavinia Goste și Marius Zorilă cu orchestra.

Duminică, începând cu ora 16.00, publicul îi va putea urmări pe: DJ Popix, ICAR, The ROCK, Semnal M, George Rotaru.

Alte articole:   Autostrada București – Brașov, cu un pas mai aproape de realizare. Indicatorii tehnico-economici pentru studiul de fezabilitate care vizează sectorul Cristian-Codlea, reavizaţi

Totul va culmina cu super-concertele susținute de Elena Gheorghe și Carla`s Dreams, urmate de un foc de artificii spectaculos.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local Făgăraș, Centrul de Informare și Promovare Turistică Făgăraș.

Zilele Făgărașului revin după doi ani, pe 20 și 21 august, pe Stadionul Municipal. Sărbătoarea este a dumneavoastră și îmi doresc să aibă în continuare caracter cultural-artistic. Îmi mențin poziția avută de-a lungul timpului și reafirm că politica nu trebuie să intervină în administrația publică. Scena aparține artiștilor la un asemenea eveniment, astfel că voi rămâne în public și ne vom bucura împreună de prestațiile invitaților. Cultura, inclusiv cea muzicală, va fi așa cum o creăm și păstrăm”, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Alte articole:   Concurs de încondeiat ouă, în Joia Mare, la Râşnov

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate