Caravana Shakespeare ajunge la Brașov

Caravana Shakespeare ajunge la Brașov

Caravana Shakespeare ajunge la Brașov, în Piața Sfatului, unde prezintă „Operele complete ale lui Shakespeare” în 45 de minute.

Festivalul Internațional Shakespeare, Craiova sărbătorește anul acesta 30 de ani de la prima ediție și a pornit în caravană  prin 30 de orașe din România, între care și Brașov.

Caravana Shakespeare ajunge duminică, 21 aprilie, în Brașov, în Piața Sfatului, și prezintă, de la ora 19:00, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare” în 45 de minute.

Iubitorii de teatru sunt așteptați așadarduminică, 21 aprilie, ora 19:00, în Piața Sfatului, la un spectacol în aer liber, după 6 texte ale lui Wiliam Shakespeare. Intrarea este liberă iar participanții au ocazia să se înscrie într-un concurs care le poate aduce unul dintre cele două weekend-uri în doi, la Festivalul Internațional Shakespeare – Ediția a XIV-a, care va avea loc în perioada 16-26 mai 2024, la Craiova.

Alte articole:   S-au afișat rezultatele! Care ne sunt... competențele? 15 iulie, Ziua Mondială a Competențelor Tinerilor

3 actori într-o camionetă îl aduc pe Shakespeare în mijlocul comunităților

„Operele complete ale lui Shakespeare” în 45 de minute este un spectacol de teatru creat de Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova și prezentat în premieră de 3 actori care colindă țara într-o camionetă, pentru a-l aduce pe Shakespeare din mijlocul comunității teatrale din Craiova în mijlocul comunităților din fiecare oraș prin care vor trece și pentru a împărtăși o frântură din spiritul tânăr, fresh și nonconformist al Festivalului Internațional Shakespeare din Craiova, unul dintre cele mai importante festivaluri tematice ale Europei şi printre cele mai importante festivaluri Shakespeare ale lumii.

Spectacolul„Operele complete ale lui Shakespeare”îi are în distribuție pe Lucian Vlăsceanu, Adrian Tudor și Alexandru Gabriel Boboruță. Traducerea și adaptarea sunt semnate de Petre Bokor, scenografia îi aparține Adelinei Galiceanu, iar regia este semnată de Alexandru Boureanu.

Alte articole:   Când vor ajunge deciziile de recalculare a pensiilor la pensionari. Ministrul Muncii: Nicio pensie nu va scădea

Două weekend-uri în doi, la Festivalul Internațional Shakespeare

Participanții la spectacolul „Operele complete ale lui Shakespeare” prezentat de Caravana Shakespeare, pe 21 aprilie, ora 19:00, în Piața Sfatului din Brașov se vor putea înscrie în concursul care le poate aduce unul dintre cele două weekend-uri în doi (cazare, transport, bilete la spectacole), la Festivalul Internațional Shakespeare, de la Craiova.

Condiții necesare:
1. Să participe la spectacolul prezentat de Caravana Shakespeare – intrarea este liberă
2. Să-și facă un selfie cu Caravana Shakespeare
3. Să posteze selfie-ul pe Instagram, însoțit de #ShakespeareLaCraiova și @shakespearefestival

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți prin platorma https://app-sorteos.com și anunțați în data de 02.05.2024 pe pagina de Instagram a Festivalului Internațional Shakespeare.

Alte articole:   FOTO Tată şi fiică, înecați în râul Buzău

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate