Când va fi gata podul de cale ferată de la Budila, care leagă Brașovul de Întorsura Buzăului?

Când va fi gata podul de cale ferată de la Budila, care leagă Brașovul de Întorsura Buzăului?

Construcția podului feroviar de la Budila ar urma să fie încheiată pe 16 august 2022. În acest moment, gradul de finalizare a investiției este de 80%. Au transmis pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna reprezentanții Companiei Naționale de Căi Ferate „CFR” S.A.

Totuși, chiar dacă lucrările se vor încheia pe 16 august, asta nu înseamnă că circulația trenurilor pe ruta Întorsura Buzăului – Brașov va fi reluată imediat. 

„Ultimul termen estimat de constructor, pentru finalizarea lucrărilor de Reconstrucție pod și amenajare albie km 17+318, linia 317 Hărman – Întorsura Buzăului, este 16.08.2022. Termen care nu include perioada necesară probelor/testelor și recepția la terminarea lucrărilor. Menționăm faptul că este al treilea termen de prelungire anunțat/solicitat de constructor. Termenul inițial, conform contractului, fiind martie 2022. Cu tot cu perioada întreruperilor pentru timp nefavorabil”, au transmis, pentru Covasna Media, cei de la Compania Națională de Căi Ferate „CFR” S.A. 

Stadiul de execuție al podului de la Budila este de 80%. 

Continuarea, AICI

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!