Campionatul Național de Sărituri cu Schiurile, la Râșnov

Campionatul Național de Sărituri cu Schiurile, la Râșnov

Ca un preambul la Campionatele Mondiale la Sarituri cu Schiurile – Masculin, Rasnovul gazduieste in weekendul 14 – 15 februarie Campionatul National de Sarituri cu Schiurile.

Federația Română de Schi Biatlon și Primăria Râșnov are plăcerea de a vă invita la Campionatul Național de Sărituri cu Schiurile, care se va organiza în perioada 14-15.02.2020 la Baza Olimpică din Valea Cărbunării – Râșnov.  Competiția sportivă este inclusă în Calendarul Competițional Intern al Federației Române de Schi și Biatlon.

Sportivii înscriși în concurs au dreptul să participe doar la o singură probă pe zi și numai pe trambulină corespunzătoare categoriei de vârstă din care fac parte.  La categoria Open sportivii pot participa pe trambulinele a căror dimensiune permit evoluții în condiții de siguranță și pot participa la categoria lor sau imediat superioară.

Alte articole:   Începe înscrierea la creşă sau la grădiniţă. Câte locuri sunt disponibile în Braşov

Au dreptul de participare sportivii legitimați la cluburile sportive afiliate FRSB cu vize anuale, vize medicale, asigurări pentru accidente și taxele anuale plătite la zi. Înscrierile la concurs se vor face cu 48 ore înainte de ședința tehnică din partea clubului, pe adresa de email a secretariatului comitetului de organizare – info@skirasnov.ro 

PROGRAM:

Vineri 14.02.2020


14.00 Sedinta tehnica
15.00 probele individuale de OPEN fete și băieți K 90 m
Se va începe cu băieții și se va continua fără pauza cu fetele.
Pauza între manșe 20 min
Premierea se va face sambata la finalul zilei de concurs.

Sâmbătă 15.02.2020


10.00 Ședința tehnica
11.00 probele individuale pe K 15 m si K 35 ( daca este cazul)
12.30 proba pe echipe mixt K 90 m/ echipe baieti K 90m
Premierea se va face la 20 de minute după ultima proba.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate