Calvarul trăit de cei cărora vaccinarea anti-Covid le-a declanșat boli autoimune

Calvarul trăit de cei cărora vaccinarea anti-Covid le-a declanșat boli autoimune

Vasile Barbu, președintele Asociației pentru Protecția Pacienților acuză faptul că i s-a declanșat o boală autoimună din cauza vaccinării anti-Covid-19. El spune că primele simptome au apărut la aproape 3 luni de la ultima vaccinare împotriva coronavirusului. 

„Atentat grav la sănătatea românilor este tot ce s-a întâmplat în timpul pandemiei, dar și înainte. Mă refer la pătrunderea din zone roșii COVID fără niciun filtru și mijloace de protejare. Trebuiau oamenii să aibă echipamente. Raed Arafat era comandantul acțiunii, atunci, dar chiar și acum. În timpul pandemiei s-a comportat extrem de abuziv. A reușit să manipuleze până și președenția României ca să dea decretul 195, cel care a blocat tot sistemul sănătate. Măsura a fosta abuzivă, fără temei, criminală, nu avea nicio justificare. Nu exista justificare pentru închiderea unităților sanitare. A fost încălcat și decretul prezidențial. Tot ce a făcut Arafat a fost criminal, o încălcare gravă a demnității umane.

A luat și TIR-urile acelea fără autorizații transformate în saloane de terapie intensivă. Au trecut anii, încep să se prescrie faptele, dar dosarele zac. În continuare Arafat este șeful achizițiilor din sănătate. La o nouă carantină, cred că populația nu va mai asculta de autorități. Am o poliartrita autoimună, deși am dat vina pe reumatism, dar analizele duc către aceasta boală, generată de efectul advers al vaccinului. Mi-a apărut la 3 luni de la administrarea vaccinului. Deocamdată, tratamentul de gută nu dă randament. Și la alți pacienți s-au declanșat boli autoimune din cauza vaccinării. Nu știu cum pot demonstra că vaccinarea mi-a declanșat boala autoimună”, a declarat Vasile Barbu, președintele Asociației pentru Protecția Pacienților în emisiunea ROMÂNIA SUVEARNĂ.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate