Călin Popescu, titularul din SuperLigă care se pregătește sub comanda lui Dan Alexa: „Am iubit mereu FC Brașov”

Călin Popescu, titularul din SuperLigă care se pregătește sub comanda lui Dan Alexa: „Am iubit mereu FC Brașov”

De două zile, la antrenamentele celor de la FC Brașov participă Călin Popescu, un mijlocaș de 21 de ani cu 30 de meciuri la FC Hermannstadt, în sezonul trecut. Acesta este brașovean și a primit acceptul lui Dan Alexa să se pregătească cu lotul galben-negrilor. 

„Deocamdată vreau să mă antrenez câteva zile cu cei de la FC Brașov. Iubesc, am iubit și voi iubi mereu această echipă. Nu știu ce se va întâmpla. În principiu aș dori să mă transfer în străinătate, dar nu se știe niciodată. Îi mulțumesc antrenorului Dan Alexa și celor de aici că m-au primit la antrenamente”, a declarat Călin Popescu. 

FC Braşov începe campania de pregătire pentru noul sezon “în stil mare”. Stegarii întâlnesc într-o singură zi două campioane.  Vineri, 23 iunie, FC Braşov va întâlni într-un triunghiular pe Farul Constanţa, campioana Superligii, şi pe “Poli” Iaşi, campioana Ligii a 2-a, formaţie care în acest sezon va evolua tot în Superligă.

Meciurile vor avea loc la Ghimbav, la baza Campo Verde. Va fi un sistem fiecare cu fiecare câte o repriză de 45 de minute.
Programul triunghiularului: 
•    23 iunie, ora 11.00 – Farul Constanţa – “Poli” Iaşi 
•    23 iunie, ora 12.00 – FC Braşov – Farul Constanţa
•    23 iunie, ora 13.00 – FC Braşov – “Poli” Iaşi

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate