Călin Donca rămâne în arest. Tribunalul Brașov a prelungit măsura arestării preventive

Călin Donca rămâne în arest. Tribunalul Brașov a prelungit măsura arestării preventive

Omul de afaceri braşovean Călin Donca rămâne în arest preventiv în dosarul în care este acuzat de infracţiuni financiare, au decis, lunii, judecătorii de la Tribunalul Braşov.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au aprobat propunerea de prelungire a arestului preventiv propusă de DIICOT pentru o perioadă de 30 de zile, pentru omul de afeceri Călin Donca.

De asemenea, instanţa a admis aceeaşi măsură şi pentru Buzatu Ileana-Oana, inculpată în acelaşi dosar.

Potrivit deciziei Tribunalului Braşov, măsura se aplică începând cu data de 19.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv.

Decizia Tribunalului Braşov nu este definitivă.

Solutia pe scurt: Admite propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpatii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza dispoziţiilor art 234 şi urm Cod Procedură Penală prelungeşte măsura arestării preventive a inculpatilor : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana, pe o perioadă de 30 de zile pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi respectiv, începând cu data de 19.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv. Respinge cererile inculpatilor Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana de înlocuire a măsurii arestării preventive. Cheltuielile judiciare avansate de stat răman în sarcina acestuia . Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea solutiei la dispozitia procurorului si partilor, azi 13.10.2023„, se arată în decizia instanţei.

Alte articole:   Eveniment special la Cetatea Feldioara – Marienburg, în Noaptea Muzeelor

Ambii inculpați au formulat contestație, ce va fi soluționată de Curtea de Apel Brașov.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate