Cadastru gratuit pentru șase comune din județul Brașov

Cadastru gratuit pentru șase comune din județul Brașov

Începând din 2020, șase comune din județul Brașov vor beneficia de cadastrare gratuită, integral din fonduri externe nerambursabile. Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) având în procedură de licitație achiziționarea acestor servicii. 

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a publicat lista cu cele 215 localități, din 37 de județe din România, unde lucrările de cadastru vor fi acoperite începând cu anul 2020.

Cadastrul gratuit pentru localitățile care intră în programul ANCPI începând cu 2020 va fi demarat, ca procedură, la finele acestui an, însă lucrările efective vor putea fi demarate la începutul lui 2020, la fel și finanțarea acestora.

Alte articole:   Miercurea Mare, ziua în care Iuda l-a vândut pe Iisus 

Cele șase comune din județul Brașov unde se va face cadastru sunt: Șercaia, Mândra, Voila, Bran, Beclean și Prejmer.

Achizițiile se desfășoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafața totală estimată a celor 215 loturi este de 1.294.509 de hectare.

Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot pentru o perioadă de 24 de luni. Valoarea estimată este de 169.580.679 de lei fără TVA.

Foto: arhiva/cocosatul.ro

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate