Cadastrare gratuită în două sectoare din Municipiul Săcele

Cadastrare gratuită în două sectoare din Municipiul Săcele

Primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, anunță că două zone din municipiu vor beneficia de cadastru gratuit.

Primăria Municipiului Săcele are în implementare un contract de finanțare prin Programul național de cadastru și carte funciară pentru lucrări de înregistrare sistematică pentru sectoare cadastrale.

Astfel, săcelenii din cele două sectoare: zona Vălășoaia și zona cuprinsă între B-dul Brașovului – str. G.Coșbuc – str. Victor Jinga -str. Timocului – str. Pr.Leuca și str. N.Pană, vor beneficia de cadastrare gratuită.

Valoarea contractului este de 160.000 lei și este finanțat de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Prin acest proiect se va realiza înregistrarea gratuită a imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară și eliberarea certificatelor pentru înscrierea în cartea funciară a posesorilor ca proprietari şi, după caz, a dezbaterilor succesorale.

De acest proiect finanțat de către ANCPI vor beneficia două sectoare din Municipiul Săcele : zona Vălășoaia și zona cuprinsă între B-dul Brașovului – str. G.Coșbuc – str. Victor Jinga -str. Timocului – str. Pr.Leuca și str. N.Pană.

Astfel, în perioada următoare, firma specializată împreună cu funcționari din primărie vor începe măsurătorile în zonă„, a transmis Virgil Popa.

Alte articole:   Muzeul Casa Mureșenilor, Casa Memorială „Ştefan Baciu” şi Muzeul de Artă, închise până pe 7 mai

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate