Brașovul, pe coperta ghidului turistic al României și Bulgariei, realizat de Lonely Planet!

Brașovul, pe coperta ghidului turistic al României și Bulgariei, realizat de Lonely Planet!

Frumusețea Brașovului i-a convins pe cei de la Lonely Planet să folosească o fotografie aeriană e Pieții Sfatului pe coperta ghidului turistic al României și Bulgariei.

„Coperta este primul lucru pe care îl vedem la o carte, contribuind major la decizia noastră de a deschide și de a răsfoi acea carte, acționând totodată ca o poartă către mesajul cărții. De cele mai multe ori, compoziția unei coperte, încercă să convingă cititorul să își dorească să pătrundă în universul cărții sau să călătorească într-acolo.
Oare acesta să fi fost și raționamentul celor de la Lonely Planet, când au ales această poză pentru coperta ghidului turistic al României și Bulgariei, sau au selectat la întâmplare o poză? Ce părere aveți?”, întreabă Roxana Niculescu, reprezentantul Ministerului Turismului la Brașov.

Alte articole:   Partidele și persoanele care au intrat în competiția pentru Consiliul Județean Brașov

Lonely Planet, deținută de trustul BBC, este cea mai mare editură de ghiduri de călătorie, care are milioane de cititori în întreaga lume și care inspiră opțiunea de petrecere a timpului liber pentru numeroși turiști.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate