Brașovenii vin într-un număr foarte mare alături de PSD Brașov          

Brașovenii vin într-un număr foarte mare alături de PSD Brașov          

Joi, 6 iulie 2023, în municipiul Brașov, a avut loc o ceremonie în cadrul căreia peste 100 de noi membri au fost primiți în filiala municipală a Partidului Social Democrat. Această ceremonie a reprezentat un moment important pentru socializarea și integrarea noilor membri în cadrul partidului.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți importanți ai PSD Brașov, printre care Președintele filialei județene, Senatorul Marius – Alexandru DUNCA, Președintele filialei municipale PSD Brașov, Subprefectul Lucian Patrașcu, precum și Adrian Oprică, Vicepreședinte al filialei municipale PSD Brașov.

Această ceremonie a oferit o oportunitate pentru liderii partidului de a adresa cuvinte de bun venit și de a sublinia importanța implicării și contribuției noilor membri în activitățile politice și sociale ale PSD Brașov. A fost un moment de întâlnire și cunoaștere reciprocă, în care valorile și obiectivele partidului au fost reafirmate.

Peste 100 de membrii noi în PSD Brașov

Primirea a peste 100 de noi membri în filiala municipală a Partidului Social Democrat reprezintă un moment de bucurie și mândrie pentru partid. Ușa PSD Brașov este deschisă, și noi suntem pregătiți să primim în rândurile noastre persoane dinamice și dornice să contribuie la binele comunității.

Am toată încrederea că noii membri vin cu o perspectivă proaspătă și idei inovatoare. PSD Brașov este o forță politică puternică, dedicată servirii intereselor cetățenilor și vom continua să lucrăm pentru a aduce îmbunătățiri reale în viața oamenilor din municipiul Brașov” a declarat în cadrul alocuțiunii pe care a susținut-o în fața noilor membri Senatorul Marius – Alexandru Dunca, președintele Organizației Județene a PSD Brașov.

PSD Brașov, în dialog permanent cu cetățenii

Primirea celor peste 100 de noi membri în filiala municipală a Partidului Social Democrat reprezintă o dovadă a încrederii și susținerii pe care comunitatea brașoveană o acordă partidului. PSD Brașov este o forță politică activă și implicată în dezvoltarea orașului și în promovarea intereselor locuitorilor.

PSD Brașov este singurul partid care se află permanent într-un dialog deschis și sincer cu brașovenii, și singurul partid care vine cu soluții concrete și eficiente la problemele cu care se confruntă orașul nostru. Doar prin colaborare și efort comun se pot realiza schimbările necesare pentru a face din Brașov un oraș mai bun și mai prosper.

PSD Brașov este determinat să fie un partener de încredere în slujba comunității și va continua să lupte pentru interesele brașovenilor” a transmis noilor membri Subprefectul Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov.

Unitate, cooperare și dialog

Aștept de la noii membri un nivel ridicat de implicare în luarea deciziilor și în promovarea valorilor și principiilor social-democrate. Doar prin unitate, cooperare și dialog pot fi obținute rezultatele dorite.

Noi, PSD Brașov suntem partener de încredere pentru brașoveni, atent în permanență la nevoile comunității și axat pe promovarea bunăstării și dezvoltării durabile a municipiului. Prin colaborare și eforturile comune, vom continua să fim un partid puternic și activ în slujba oamenilor, contribuind la creșterea calității vieții și la progresul municipiului Brașov” a declarat Adrian Oprică, vicepreședinte al filialei municipale PSD Brașov.

PSD Brașov își propune să rămână o forță politică activă și să contribuie la dezvoltarea durabilă și prosperitatea municipiului Brașov, prin implicare și acțiuni concrete în beneficiul cetățenilor. Noul val de membri aduce o energie proaspătă și o perspectivă nouă, consolidând astfel capacitatea partidului de a aduce schimbări pozitive pentru Brașov.

Această ceremonie de primire a noilor membri reflectă angajamentul PSD Brașov de a continua să se dezvolte, construind o echipă puternică și motivată, dedicată intereselor cetățenilor și promovării valorilor sociale-democrate.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate