Brașovenii de la Charging Partner recomandă Monta pentru stațiile de încărcare a mașinilor electrice

Brașovenii de la Charging Partner recomandă Monta pentru stațiile de încărcare a mașinilor electrice

Firma brașoveană Charging Partner SRL Brașov este reprezentantul pentru România al companiei daneze care a lansat aplicația Monta, de managementul stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.  Charging Partner SRL Brașov deține mai multe stații de încărcare în Brașov, printre care și cea mai puternică din municipiu, una marca Siemens, de 120 KW, amplasată la Paradisul Acvatic, în fața hotelului Alinalex.

Monta este aplicația de încărcare a vehiculelor electrice care deblochează întregul potențial de a deține un vehicul electric. Proiectat cu atenție pentru a vă oferi controlul deplin asupra experienței de încărcare, Monta vă va ajuta să conduceți mai bine: acasă, la serviciu sau pe drum.

Setul de instrumente tehnologice inteligente funcționează perfect cu peste 330 de modele de încărcătoare și accesează o rețea uriașă de peste 350.000 de puncte de încărcare publice, permițând șoferilor să treacă cu adevărat dincolo de mărci și granițe.Trebuie precizat faptul că Monta este lider european, care operează peste 75% dintre stațiile de încărcare din Uniunea Europeană.

Alte articole:   Festivalul de animație japoneză Izanagi, pentru prima dată în Brașov, în acest weekend

Siemens a ales Monta ca furnizor preferat de software de încărcare a vehiculelor electrice pentru flotele corporative

Siemens și furnizorul de platforme de încărcare pentru vehicule electrice (EV) Monta s-au asociat pentru a facilita extinderea infrastructurii de încărcare în întreaga Europă. Siemens va folosi sistemul de management al punctelor de încărcare Monta pentru a-și gestiona propria flotă și punctele de încărcare, precum și pentru a deservi clienții cu o soluție completă pentru încărcarea vehiculelor electrice la locul de muncă, în public și acasă, permițând o disponibilitate ridicată.

Parteneriatul permite Siemens să devină un furnizor unic de soluții de servicii de mobilitate electronică pentru operatorii de flote corporative. Folosind CPMS Monta ca sistem de operare, Siemens își poate accelera ambiția de a face mobilitatea electrică parte din viața de zi cu zi prin construirea unei infrastructuri paneuropene pentru managerii de flote corporative și de facilitati.
CPMS acceptă funcționarea punctului de încărcare, inclusiv echilibrarea încărcăturii, disponibilitatea încărcătorului (de exemplu, privat/public), accesibilitatea încărcătorului (de exemplu, rezervare) și prețuri. Sistemul de operare include managementul flotei, drepturi de acces inteligent și rambursare automată la domiciliu.
De asemenea, oferă mai multe opțiuni de plată (Apple Pay Google Pay, card de credit etc.) pentru șoferi. Siemens oferă soluția ca un serviciu gestionat și se ocupă de configurarea și monitorizarea sistemului în numele clienților. O aplicație mobilă cu funcționalități îmbunătățite creează o experiență convenabilă de încărcare.
„Suntem încântați să lucrăm împreună cu Monta, integrând software-ul lor inovator, plin de caracteristici în ofertele noastre. Acest lucru ne susține ambițiile de a extinde și mai mult infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice”, a declarat Markus Mildner, CEO eMobility la Siemens Smart Infrastructure.
Siemens eMobility face parte din Siemens Smart Infrastructure. Oferă hardware, software și servicii compatibile IoT pentru încărcare AC și DC de la 11 kW la 300 kW pentru o gamă largă de aplicații.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Braşovul va avea tren metropolitan, printr-un proiect al Ministerului Transporturilor

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate