O brașoveancă a gătit pentru vedete, la o nuntă de cinci stele din Capitală

O brașoveancă a gătit pentru vedete, la o nuntă de cinci stele din Capitală
Aurelia Faur, Foto: captura PRO TV

Aurelia Faur, Foto: captura PRO TV

Priceputa brașoveancă se numește Aurelia Faur, are 46 de ani și este una dintre cele 21 de persoane care aspiră la titlul de „MastferChef“ al României, în cadrul competiției televizate cu același nume, de la Pro TV. Alături de ceilalți concurenți, Aurelia a avut prilejul să gătească pentru 180 de invitați, majoritatea vedete, prezenți la nunta Silviei și a lui Edi Stancu, celebrul coregraf de la Pro TV.

Aurelia  a fost ofițer în armată, însă de când s-a pensionat, femeia spune că s-a dedicat exclusiv gătitului. Ea a intrat în show-ul de televiziune cu mari emoții, însă cu scopul de a demonstra că nu este doar pasionată de arta culinară, ci și talentată.

Alte articole:   Noi speranțe pentru bolnavii cu diabet. Un tratament stimulează celulele producătoare de insulină cu 700%

„Pentru mine gătitul înseamnă totul. Îmi place foarte mult bucătăria și mi-ar plăcea să pot satisface gusturile tuturor“, declara Aurelia la începutul concursului.

Brașoveanca a obținut unul dintre șorțurile MasterChef după ce a impresionat juriul cu preparat din cotlet de miel cu ierburi aromate, cu rulouri de ardei umpluți cu morcovi, dovlecei și praz. A trecut mai apoi și de proba de dexteritate, în cadrul căreia a trebuit să taie mărunt mai multe cepe, cu ajutorul unui cuțit foarte ascuțit. A intrat mai apoi în etapa în care a trebuit să impresioneze din nou juriul cu alte preparate speciale, pe care să le gătească „cu suflet“, așa cum o face și acasă.

Alte articole:   Medic din Brașov, prins în flagrant în timp ce primea mită de la un pacient

Priceperea de care a dat dovadă a dus-o până în etapa a cincea, când a fost supusă primei probe de teren, prepararea meniului la o nuntă de cinci stele. Aurelia Faur a trecut însă și de această probă de foc, făcând parte din echipa câștigătoare. Alături de colegii ei, brașoveanca a reușit să încânte papilele gustative ale celor 180 de invitați de la nuntă, printre care s-au numărat Andra, Mihai Petre, Pepe și Smiley.

Să-i ținem așadar pumnii brașovencei noastre pentru a câștiga premiul substanțial în bani și, nu în ultimul rând, pentru a deveni primul „MasterChef“ al României.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate