Brașovean, reținut după ce a tăiat anvelopele mașinii fostei soții

Brașovean, reținut după ce a tăiat anvelopele mașinii fostei soții

Un bărbat din Braşov a fost reținut pentru 24 de ore, pentru distrugere, după ce a tăiat anvelopele mașinii fostei soții.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de “distrugere”, după ce s-a răzbunat pe maşina fostei soţii, şi i-a tăiat anvelopele.

La data de 03 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că fostul său soț ar fi distrus, prin tăiere, anvelopele autoturismului personal al acesteia, care era parcat într-un spațiu amenajat, din strada Neptun, județ Brașov.

„În urma sesizări, polițiștii Secției 5 de Poliție, împreună cu polițiști din cadrul Secției 4 de Poliție și Serviciul Criminalistic, s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă. În timp ce polițiștii efectuau cercetări, la fața locului s-a prezentat și persoana bănuită de comiterea infracțiunii, respectiv fostul soț al persoanei vătămate, care a refuzat să cooperez atunci când a fost solicitat de polițiști, motiv pentru care a fost încătușat. În timpul controlului corporal efectuat de polițiști, asupra bărbatului a fost găsit un obiect tăiator, cu o lungime aproximativă de 30 de centimetri„, potrivit IPJ Braşov.

În contiuare, bărbatul a fost condus la sediul unității, unde, în urma administrării probatoriului, a fost reținut și depus în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J., pentru o perioadă de 24 de ore

În cauză,  a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “distrugere”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Alte articole:   VIDEO Unul dintre inculpaţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, adus în ţară

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate