AUR Brașov își mărește echipa

AUR Brașov își mărește echipa

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor din Brașov îți mărește echipa.

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc la sediul partidului a fost prezentat cel mai nou membru al organizaţiei, avocatul Alexandru Goga. Un om integru, cu acțiuni multiple în justiție, își dorește să contribuie activ la schimbarea anomaliilor existente în România și așa cum spune chiar el, în partidul AUR s-a regăsit cel mai bine.

În continuarea conferinței, deputatul Ana Predescu a adus în discuție și abuzurile care se fac în vederea comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare. Ana Predescu susține că această abordare este una greșită.

Nu pot să nu amintesc decizia care urmează a fi luată, și anume aceea de a compasa alegerile locale cu cele europarlamentare. Un abuz și un atac asupra democrației, deoarece lezează drepturile a multor oameni, multor cetățeni de a vota și de a fi votați.

Este o dorință a președintelui Iohannis de a comasa aceste alegeri, din dorința de a salva PNL-ul care se află în cădere liberă. Partidul Social Democrat nu marșează foarte tare pentru că făcându-și calculele și-au dat seama că totuși nu este în mare avantaj și evident din dorința de a suprima accesul unor partide suveraniste precum AUR în Uniunea Europeană„, a declarat deputatul Ana Predescu.

Alte articole:   Primăria Brașov pierde, definitiv, procesul cu Isaran, pentru dezvoltarea imobiliară de la limita cu Sânpetru

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!