Boc şi Udrea încă n-au aflat că iarna nu-i ca vara, iar Austria nu-i ca Poiana Braşov

Boc şi Udrea încă n-au aflat că iarna nu-i ca vara, iar Austria nu-i ca Poiana Braşov

Vizită de lucru pe şantierele mult iubitei şi frumoasei noastre patrii. De data aceasta, cel mai premier în viziune băsesciană, Emil Boc, la braţ cu ministresa-fotomodel care aspiră la titlul de cea mai puternică femeie din stat, Elena Udrea, au poposit în Poiana Braşov.
Am citit cum s-au chinuit ei să ajungă în vârf de munte cu merţanurile 4×4 şi cum au mai rămas ei muţi de ctitoriile pe care le  fac ei cu banii publici.
Apoi, probabil afectaţi de „beţia înălţimii“, cei doi oficiali veniţi de pe malul Dâmboviţei au început să delireze. „Tot mai mulţi români nu vor mai pleca în Austria, ci vor veni la Poiana Braşov“, a cuvântat premierul Boc. „Am verificat lucrările de la Poiana Brasov şi mă declar foarte mulţumită de ceea ce am văzut. Turiştii care vor veni aici în această iarnă vor avea cu siguranţă sentimentul că se află în Austria“, s-a minunat şi ministresa blondă.
Din păcate, oricât de bucuros sunt că se fac aceste investiţii, nu pot să nu remarc faptul că neîmbătăm cu apă rece: Poiana Braşov va avea 24 km de pârtii, la finalul investiţiei, în Austria există circa 25 de staţiuni cu pârtii lungi de 80-280 de kilometri, în Ausitra există autostrăzi, aeroporturi internaţionale etc.
La noi, în weekend, faci 4-5 ore pe DN1, de la Bucureşti. Iar dacă mă mai uit şi la preţurile percepute, sunt mândru că sunt român… deştept, şi merg în Austria.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   AUR solicită coaliției PSD-PNL retragerea sprijinului pentru Alfred Simonis

Anunţuri mică publicitate