Bijuterii de aproape 400 de mii de lei scoase la licitație de ANAF, la Brașov

Bijuterii de aproape 400 de mii de lei scoase la licitație de ANAF, la Brașov

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, în perioada imediat următoare, licitaţii publice pentru vânzarea de obiecte din metale şi/sau pietre preţioase.

Bijuteriile au fost confiscate de stat de la românii cu probleme de conformare fiscală sau vamală, inclusiv de la casele de amanet care au încălcat regimul metalelor preţioase şi pietrelor preţioase.

Obiectele din metale şi pietrele preţioase sunt evaluate la 2 milioane de lei. Licitaţiile au loc în Bucureşti, Târgu Jiu şi Braşov.

Două gropuri cu obiecte din aur, la Brașov

La Brașov licitația are loc în data de 16.11.2022. Aceasta se va desfășura la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 7, Str. Alexandru Vlahuţă, Nr. 59.

Alte articole:   VIDEO Firmă care polua râul Tărlungeni, depistată de jandarmi

Licitația cuprinde două gropuri cu bijuterii, în valoare de aproape 400 de mii de lei, astfel:

  • un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 65.078,22 lei
  • un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 326.647,03 lei.

De asemenea, astfel de acţiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitaţie publică vor avea loc şi în Târgu Jiu și București, astfel:

  • în data de 14.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 4 din localitatea Tg.Jiu, str. Siretului, nr.6, cam. 408, et. 4, pentru valorificarea unui grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 9.418,43 lei;
  • în data de 23.11.2022, la sediul ANAF din București, str. Dimitrie Gerota nr. 13. Licitaţia cuprinde 34 de gropuri cu obiecte din aur, argint şi pietre preţioase. Preţul total de pornire este de peste 1,5 milioane de lei. 
Alte articole:   Când vor ajunge deciziile de recalculare a pensiilor la pensionari. Ministrul Muncii: Nicio pensie nu va scădea

ANAF precizează că, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale şi/sau pietre preţioase.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate